Fantacine.com

Sådan gendannes fra en Mini-Stroke

En mini-slagtilfælde er faktisk en forbigående iskæmisk anfald (TIA), som svarer til en "regelmæssig" slagtilfælde, men er ikke vare så længe og gør lidt, hvis nogen langvarig skade på kroppen. En mini-slagtilfælde kan give dig nogle tegn på, at du kan have et virkeligt slagtilfælde senere i livet. En ud af tre mennesker, der lider en mini-slagtilfælde vil opleve en standard slagtilfælde, nogle gange på mindre end et år af TIA. I de fleste tilfælde den bedste form for restitution fra en mini-slagtilfælde involverer behandling for at forhindre en faktisk slagtilfælde.

Instruktioner

1 Kontakt en læge. Hvis du har lidt en mini-slagtilfælde, bør du tale med en læge, da denne sygdom kan være en "advarsel tegn", som du vil stå over for en egentlig slagtilfælde senere i livet. Din læge kan sætte på plads den rette behandling og genopretningsplan for at pleje dit helbred og tilstand.

2 Start tage aspirin efter oplever en mini-slagtilfælde. Ifølge Mayo Clinic, brugen af ​​aspirin er mere så en behandling end en form for bedring for en mini-slagtilfælde. Denne nonprescription medicin kan faktisk hjælpe med at holde blodplader i blodet klistrer sammen og forårsager blodpropper til at danne, som kunne fremkalde en egentlig slagtilfælde. Kontakt din læge, før du tager aspirin, da det kan forstyrre andre medicin du tager.

3 Skift din kost. For fuldt ud at "komme sig" og mindske potentialet for en egentlig slagtilfælde, kan din læge anbefale, at du ændrer din kost, reducere mængden af ​​natrium, kolesterol og fedt samtidig øge mængden af ​​frugt og grøntsager.

4 Start får mere motion. En anden form for behandling efter en mini-slagtilfælde er en øget mængde motion, sandsynligvis på daglig basis. Dette kan forbedre din generelle sundhed og holde din vægt i skak (en risikofaktor) samt reducere dit blodtryk (en anden risikofaktor).

5 Afslut rygning. Hvis du ryger og har lidt af en mini-slagtilfælde, er dette en indikation af, at det er tid til at holde op. Du ønsker måske at drøfte dine holde op muligheder med din læge til at komme med den bedste plan til at passe til din livsstil.

6 Begræns dit alkoholforbrug. En anden metode til genvinding og pleje af en mini-slagtilfælde er begrænsende (eller stoppe) din alkoholforbrug. Ifølge Mayo Clinic, den maksimale mængde af alkoholholdige drikkevarer, du skal forbruge er en drink til en kvinde og to drinks til en mand.

TIPS

  • Nogle gange er kirurgi angivet at rydde halspulsårer eventuelle indskud eller bygge-up, der forårsagede mini-slagtilfælde og kan potentielt medføre en egentlig slagtilfælde.

        

Udgiv min kommentar