Fantacine.com

Problemer med pulsmålere

Pulsmålere giver et vindue ind hjertefunktionen ved at oversætte den elektriske aktivitet i hjertet i hørbare eller visuelle aflæsninger. Skærme kan registrere hjertesygdom og / eller hjerterytmen spørgsmål samt give tidlig påvisning af potentielle problemer. Pulsmålere også hjælpe atleter toget ved at tillade dem at se, hvor hårdt deres hjerte arbejder. Men medicinsk teknologi ikke altid udføre fejlfrit. Her er nogle af de problemer, du kan støde på.

Hjerte Skærme

Hospitaler bruge skærme som en måde at holde styr på hjertefunktionen. De har elektroder fastgjort til en seng computer, der har en lyd og / eller visuelle display til at vise lægen hele din hjerteslag cyklus fra "lub" til "dub" eller åbning til lukning af ventilerne i hjertet. Hvis din læge ønsker at tage et nærmere kig på din hjertefunktion, kan han anmode et elektrokardiogram (EKG). Skærmens display bølger trykt på en strimmel papir for lægen at fortolke. Bølger, der er kortere, tyndere, højere, længere end normalt måske tegn på lidelser som hjertemislyde, hjertebanken, mitralklapprolaps og endda hjertetilfælde. Hjerte-skærme, der ikke er kalibreret korrekt, eller elektroder, der er placeret forkert kan give unormale aflæsninger så godt. Du kan bede din læge eller sygeplejerske til at køre EKG igen.

Heart Skærme til sportsfolk

Som en atlet kan du bruge en form for hjerte monitor til at træne, så du kan se, når du har nået en vis procentdel af din maksimale puls. Disse typer af hjerte-skærme kommer i to stykker: et brystbælte, der registrerer puls og et armbåndsur enhed, der viser oplysninger. Hvis brystbælte ikke er sat på korrekt, kan det medføre dårlig eller ingen aflæsninger. Nogle skærme omfatte ikke-udskiftelige batterier, så du er nødt til at sende skærmen tilbage til producenten for en udskiftning, når batteriet dør, som kunne tage uger. Vælg en skærm, der har en ekstra batteripakke.

Føtal Heart Skærme

En del af vurderingen af ​​fosterets helbred er hjerte overvågning med håndholdte enheder kaldet Doppler eller fostrets hjerteslag skærme. Disse wands er belagt med en gelé og presses mod en gravid kvindes mave. Lydbølgerne fra Doppler er prellede baby og bølgerne, der afvises oversættes og forstærkes i hørbar lyd, så du kan høre barnets hjerteslag. Langsomme eller hurtige puls kan indikere stress på barnets krop. Forvridninger i disse audio hjerte-skærme kan forekomme på grund af flytning fra baby eller mor, tarmlyde, indblanding fra moderens hjerteslag eller forkert placering af staven.

Hjem Heart Skærme

Medicinsk teknologi har givet mulighed for at tage på hospitalet med hjem for at bevare dit helbred. En sådan skærm kaldes en Holter monitor, opkaldt efter den læge, der perfektionerede teknologien. Skærmen er transportabel og kommer med elektroder og en lille pakke på størrelse med en iPod. Pakken er den computer, der oversætter de elektriske impulser fra hjertet i en skærm, at din læge kan læse, når du vender tilbage på skærmen. Problemer med aflæsningen på skærmen kan komme fra forkert placering af elektroderne eller elektroder, der kom ud under søvn eller aktivitet.

Advarsler

Heart skærme er kun en del af den overordnede hjertefunktion pleje. Fejl på grund af defekt udstyr, menneskelige fejl eller elektriske problemer kan gøre disse medicinsk udstyr giver falske positiver. Falske positiver er målinger, der tyder på du har en tilstand eller sygdom, når det i virkeligheden, gør du ikke. Hvis du har nogen aflæsninger eller displays, som du ikke forstår, så spørg din sundhedsperson til en anden test eller en få en second opinion.

heart Health

Du har hørt det hele før: Beskyt dit hjerte gennem kost og motion. Spise en kost lavt fedtindhold og højt fiberindhold er et afgørende måde at reducere enhver risiko for hjertesygdom på grund af kosten påvirkninger såsom højt kolesteroltal. Fordi hjertet er en muskel, kroppens blod pumpe, motion udfordrer hjertet til at blive montør.


        

Udgiv min kommentar