Fantacine.com

Home Retsmidler for en Mand Enhancer

For naturlige mandlige ekstraudstyr, overveje at bruge urter og kosttilskud. Desuden kan kost og livsstilsændringer forbedre sædkvalitet, seksualdrift og impotens. Hvis du er en af ​​de 20 millioner mænd, der lider af seksuel dysfunktion, prøv nogle nemme, at-home retsmidler for naturlig mandlige ekstraudstyr.

Urter til Prøv

Visse urter kan bidrage til at øge sexlyst, forbedre erektil dysfunktion og øge sædtal. Prøve ginseng, som er anerkendte i Kina for en række forskellige årsager. James Balch og Mark Stengler, forfatterne til "Prescription for Natural Cures," siger, at ginseng kan forbedre libido og seksuel funktion hos mænd. Tag 120 mg to gange dagligt. For at forbedre blodgennemstrømningen, prøv gingko biloba. Tag 100 mg to til tre gange om dagen. Endelig kan du prøve den sydamerikanske urt potens træ. Balch og Stengler siger, at undersøgelser har vist, at denne urt forbedrer seksuel lyst, og selv hjælper med impotens. Tag 500 mg tre gange om dagen.

Kosttilskud

Sammen med urter, måske andre kosttilskud hjælpe med naturlig mandlige ekstraudstyr. Marilyn Shannon, forfatter til "Fertilitet, Cykler og Ernæring," anbefaler at tage zink, da det er nødvendigt for korrekt syntese af testosteron ved testiklerne. Derudover Shannon siger, at selv en mild zinkmangel kan forårsage en lav sædtal. Tag 50 mg zink dagligt. For at forbedre mandlige kirtel funktion, Shannon siger også, at tilføje essentielle fedtsyrer til din kost. Som en kendsgerning, mænd har en større behov end kvinder for disse fedtstoffer. Tag hørfrøolie kapsler eller en spiseskefuld på hørfrøolie dagligt. Du kan også finde disse fedtsyrer i saflor eller soja olie. For at hjælpe med testosteron sekretion, sørg for at få nok vitamin B, pantotensyre, biotin og folinsyre. Mangler i disse vitaminer kan føre til skader på testiklerne, siger Shannon.

kost ændringer

Ud over urter og kosttilskud, som kan bidrage til den samlede mandlige sundhed, sikre, at du spiser en kost fuld af fiberrige fødevarer. Find fiber i rå frugt og grøntsager, æbler, fuldkorn og havre. Undgå fødevarer, der indeholder store mængder af mættede, hydrogenerede eller delvist hydrogenerede fedtstoffer. Bach og Stengler hævder, at disse fedtstoffer kan forårsage kredsløbsproblemer, som kunne reducere blodtilførslen til kønsorganerne. Derudover, for at øge libido, spise brøndkarse blade, sesamfrø og bipollen. Forsøge at spise en af ​​disse en gang om dagen.


        

Udgiv min kommentar