Fantacine.com

Plantestoffer retsmidler for klemt nerve

En klemt nerve kan være meget smertefuldt. Denne tilstand opstår, når væv omkring nerven gælder stort tryk. Forhold såsom en diskusprolaps spinalskive eller pres fra muskler eller sener kan være årsag til en klemt nerve. Der er flere plantestoffer og hjem retsmidler, der kan hjælpe i smertelindring.

Fordele

Naturlige naturlægemidler er en sikker og effektiv måde at behandle nerver og omkringliggende væv. Urter vil hjælpe din krop i sin naturlige helingsproces, samt fremme og forbedre din generelle sundhed. Denne naturlige tilstand af velvære spiller en væsentlig rolle i kroppens evne til at bekæmpe sygdomme samt reducere inflammation i kroppen.

Urter

Ved behandling af en klemt nerve kan du indarbejde urter såsom Harpagophytum procumbens (djævelens klo) og glat burre (burre) i din kost. Disse urter indeholder stærke anti-inflammatoriske egenskaber, der arbejder for at naturligt reducere hævelse omkring klemt nerver. Reduktion betændelse i dine muskler og væv vil bidrage til at lette presset omkring klemt nerve til at lindre smerter. Disse urter kan også tages som en urtekosttilskud.

Matricaria recutita (tysk kamille) og Zanthoxylum clava herculisis (toothachetree) er også fremragende urter til at behandle en klemt nerve. Disse urter indeholder anti-inflammatoriske egenskaber samt anti-krampagtige egenskaber, som er væsentlige i reduktion af smerte forårsaget af en klemt nerve.

Rhus tox kan understøtte vævet omkring klemt nerve.

Colocynthis kan anvendes til komfort og støtte nervesystemet.

Hercules 'club (Zanthoxylum clava Herculis) er en anden krydderurt at berolige nervesystemet og kredsløbssygdomme.

home retsmidler

Du kan anvende en ispose på forpint område for at reducere inflammation og behandle smerter. Du bør lade isen pack på ryggen i 15 til 20 minutter ad gangen. Denne metode kan anvendes periodisk hele dagen indtil smerten er aftaget. En 20-minutters gåtur bør også gennemføres i din daglige rutine at lette presset på nerverne. Tissue salt er et homøopatisk middel der anvendes til at bevare sundhed og fremme en stærkere nervesystem.


        

Udgiv min kommentar