Fantacine.com

Foreninger for Homøopatiske Medical Colleges

Foreninger for Homøopatiske Medical Colleges


Rådet om Homøopatisk Uddannelse (CHE), grundlagt i 1982, er den vigtigste organisation med ansvar for at vurdere homøopatisk uddannelse i USA og Canada. Akkrediteringsrådet Kommissionen for homøopatiske Uddannelse i Nordamerika (ACHENA) er opdelingen af ​​CHE der akkrediterer kurser og udvikler standarder i homøopatisk uddannelse. Andre relevante organisationer for homøopati elever og lærere er American Institute of homøopati (AIH) og National Center for homøopati (NCH).

Rådet om Homøopatisk Uddannelse

CHE medlemmer repræsenterer forskellige homøopatiske organisationer, akkrediterede skoler og enkelte lærere for homøopati. Rådets formål er at etablere og regulere standarder for homøopatiske uddannelse, at akkreditere homøopati skoler, for at give certificering for efteruddannelse og støtte homøopati elever og lærere. Ud over at regulere homøopati uddannelse, CHE indeholder lister over godkendte skoler underviser homøopati; fra 2011, er kun fire skoler i Nordamerika opført.

Akkreditering Kommissionen for homøopatiske Uddannelse i Nordamerika

I 2000 CHE afholdt et topmøde af homøopatiske lærere og pædagogiske organisationer fra hele Nordamerika. På mødet medlemmerne enige om medicinske og homøopati, der er nødvendige til at praktisere homøopati. I sin oversigt over standarder CHE og ACHENA tilstand, at de studerende kan anvende tre metoder til at erhverve kompetence til praksis: selvstudium, formelle undervisning og klinisk tilsyn. Den understreger, at standarderne altid udvikler sig som homøopatisk praksis udvikler sig i Nordamerika. En downloades kopi af standarder dokument findes på CHE hjemmeside. ACHENA akkrediterer gymnasier baseret på disse standarder.

American Institute of homøopati

AIH medlemmer er praktiserende homøopater og homøopati pædagoger. Hovedformålet med organisationen er formidling af homøopatiske medicinske viden og opretholdelse af praksis normer baseret på Samuel Hahnemann oprindelige koncept. Hahnemann grundlagt homøopatisk medicin i det tidlige 19. århundrede baseret på hans forskning i plantemedicin. I modsætning til CHE, betyder AIH ikke akkreditere uddannelsesorganisationer, men godkendte skoler er medlemmer af AIH. AIH giver oplysninger om kurser og seminarer undervises af AIH medlemmer, hvoraf mange er på CHE opført gymnasier.

National Center for homøopati

NCH ​​er en paraplyorganisation med tre hovedfunktioner: at uddanne offentligheden om homøopati; uddanne homøopater; og kontakt med offentlige myndigheder og medierne til at forbedre kendskabet til homøopati. I modsætning til AIH, NCH er ikke en professionel organisation i den forstand, at medlemskab er åbent for alle med interesse i homøopati. CHE påpeger, at NCH er et godt pædagogisk udgangspunkt for alle, der ønsker at lære homøopati basics eller finde ud af, om de ønsker at forfølge fulde træningsprogram. Den NCH har tilknyttet studiekredse rundt i USA og en liste er tilgængelig fra NCH hjemmeside.


        

Udgiv min kommentar