Fantacine.com

Naturlig Hjælp til nyresvigt

Nyresvigt er en livstruende tilstand, hvor nyrerne ikke er i stand til at gøre deres arbejde med at fjerne giftstoffer fra blodbanen, ifølge MedlinePlus. Hvis lægerne ikke kan få dine nyrer fungerer igen, vil du blive tvunget til at begynde dialyse, en procedure, hvor en maskine overtager nyrefunktion. Naturmedicin kan ikke helbrede nyresvigt, men de kan lette stress på organerne, hjælpe dem til at fungere mere effektivt og undgå uoprettelige nyresvigt.

En advarende note

Ligesom alle former for sundhedsrelateret terapi, folkemedicin og naturlægemidler til tider kan have uønskede bivirkninger. Det er tilfældet med nogle afrikanske folkemusik retsmidler, som har fået skylden for omkring 35 procent af alle tilfælde af akut nyresvigt på dette kontinent. I en undersøgelse offentliggjort i nummer af American Journal of nyresygdomme, en gruppe af sydafrikanske læger rapporter om tilfælde af en 49-årig sydafrikansk mand, der gik ind i akut nyresvigt efter indtagelse en folkemedicin, der omfattede, marts 2002 plantematerialer fra Cape aloe, en kendt nephrotoxin.

Akut vs. Kronisk Manglende

The Merck Manual definerer kronisk nyresvigt, også kendt som kronisk nyresygdom, som "en mangeårig, progressiv forværring af nyrefunktionen." Derimod akut nyresvigt er den pludselige og pludselige tab af nyrefunktion, som er en medicinsk nødsituation og kræver, at du søger professionel indgriben straks. Årsagerne til akut svigt er normalt behandles og omfatter infektioner, graviditet komplikationer, lidelser, der forårsager blodpropper i nyrerne og et pludseligt fald i blodtrykket, ifølge MedlinePlus. Der er ingen kur for kronisk nyresvigt, men både konventionelle og naturmedicin kan bremse udviklingen.

Drikke masser af vand

For at holde dine nyrer så sundt som muligt, drik masser af vand hver dag. De kvinders sundhed sektion af Compleat Mother hjemmeside siger at drikke masser af væske "hjælper nyrerne løbende skylle de toksiner, affald og bakterier fra kroppen, som kan forårsage sygdom, infektioner og nyresten."

Urter til Nyre Relief

Urter, der virker som naturlige diuretika, såsom tang, persille og enebær, fremme urinproduktion, som hjælper med at rense nyrerne af toksiner, ifølge Compleat Mother hjemmeside. I modsætning til receptpligtig diuretika, men disse urter er usandsynligt, at dehydrere dig eller udvaskes vigtige mineraler, ligesom kalium, fra kroppen. Enebær har den ekstra fordel af at rydde overbelastning fra nyrer og urinveje.

Bladene af UVA ursi, en bageste stedsegrønne busk også kendt som melbærris, har antibakterielle egenskaber, såvel som en astringerende virkning på slimhinder, som hjælper med at bekæmpe infektion og inflammation, ifølge University of Maryland Medical Center. Compleat Mor siger uva ursi styrker nyrefunktionen.

Just-for-You-Homeremedies.com siger to kopper burresnerre te dagligt vil bidrage til at normalisere nyrefunktionen, mens to daglige kopper mælkebøtte te bidrage til at skylle ud nyrerne. Burre te (eller burre i kapselform) renser og detoxifies nyrerne. Natlysolie kan hjælpe med at vende nyreskader.


        

Udgiv min kommentar