Fantacine.com

Ny medicin for Acid Refluks

Acid reflux er en tilstand, hvor den nedre ring af muskel kaldet esophageal sphincter ikke lukker korrekt og mavesyre returnerer (tilbagesvaler) op i spiserøret og forårsager en brændende fornemmelse i brystet og beskadigelse af spiserøret. Forbrugende store måltider kan forårsage sure opstød, som dåse overvægt, spise tæt på sengetid, spise fede eller krydret mad eller ryge og drikke alkohol. Der er flere medikamenter nu tilgængelig over simple antacida til behandling acid reflux.

histaminantagonister

H2-antagonister er stoffer, der virker ved at blokere virkningen af ​​histamin på parietalceller i maven, hvorved den produktion af mavesyre. Den første H2 antagonist, cimetidin, blev udviklet af Glaxo, Kline & French (nu GlaxoSmithKline) i 1964, og ramte markedet i 1976 under navnet Tagamet. Andre H2-antagonister fulgt, såsom zantac, axid og pepcid. H2 antigonists har den fordel at være længere virkende end almindelige antacida, med større effekt, og kan tages på forhånd af måltider for at forhindre sure opstød. Bivirkninger er sjældne, men kan omfatte svimmelhed, forvirring, synsforstyrrelser, uregelmæssig hjerterytme og andre symptomer.

Syrepumpehæmmere

Protonpumpe-inhibitorer er en klasse af stof, der blokerer mavesyre ved at hæmme et enzym i mavevæggen, at støtte i sin produktion. Siden deres introduktion på markedet i 1980'erne, er de blevet betragtet den overlegne behandling for syre refluks sygdom og mavesår. De anses desuden for mere omkostningseffektive, fordi protonpumpehæmmere kun skal tages en gang eller to gange om dagen og normalt for en kortere varighed end H2-antagonister. Proton pumpe hæmmere har været almindeligt ordineret siden indførelsen af ​​lægemidlet Prilosec på markedet i 1989. Siden da har en række andre protonpumpehæmmere blevet udviklet. Prevacid, Nexium og en ny intravenøs form kaldet Protonix IV er alle udbredt i behandlingen af ​​syre refluks sygdom (GERD) og mavesår sygdom. Lægemidlet er normalt veltolereret, men nogle patienter kan opleve kvalme, hovedpine, diarré og mavesmerter. Interaktioner med andre lægemidler bør overvåges nøje. Lang tids brug af protonpumpehæmmere har været forbundet med hyppigheden af ​​hoftebrud.

Kapidex, Nyligt Godkendt til Acid Refluks

En ny protonpumpeinhibitor kaldet Kapidex, udviklet af Takeda Pharmaceuticals, blev godkendt af FDA i januar 2009. Det fungerer på samme måde tidligere protonpumpehæmmere ved at blokere produktionen af ​​et enzym i mavevæggen, men dens fordel er, at det er en gang dagligt tablet, der fungerer med to separate udgivelser af medicin for fuld 24-timers symptomlindring. Dette er især nyttigt for de patienter, der er plaget af halsbrand og refluks symptomer, som forstyrrer søvnen. Bivirkninger ligner andre protonpumpehæmmere kan forekomme.


        

Udgiv min kommentar