Fantacine.com

Menières sygdom Årsager

Det indre øre indbefatter en hul struktur kaldet membranøs labyrint. Denne struktur er fyldt med væske, som kaldes endolymfe. Endolymfe bevæger normalt som den person bevæger hovedet. Væsken skyller over den indre øre er hårceller, som overfører oplysningerne til hjernen. Det indre øre fungerer bedst, når det indeholder den korrekte mængde endolymfe på det rigtige tryk. Nogle gange, selvom lægerne ikke er sikker hvorfor, mængden af ​​væske stiger. Dette kaldes endolymfatisk hydrops eller idopathic endolymfatisk hydrops ( "idopathic" betyder blot "forårsage ukendt).

På grund af den overskydende væske, den membranøs labyrint svulmer. Det forøgede tryk af fluidet flader hårcellerne i membranen og får dem til at affyre forvirrende meddelelser til hjernen. Derudover kan hævelsen gøre membranen lækage, eller kan sprænge det helt. Ikke alene som påvirker funktionen af ​​labyrinten, men det også skader cellerne i nærheden fordi endolymfe er meget høj i kalium, som er toksisk for de fleste celler.
Fordi den kemiske sammensætning af endolymfe er forskellig fra andre fluider i området, det forstyrrer deres normale funktion, når den blander sig med dem.

Som følge heraf kan den person får ringen eller brusende i ørerne, svær svimmelhed eller vertigo. Han kan også føles som det ramte øre er snerpet eller fuld.
Menières sygdom kan ikke testes for eller helbredes, men det kan behandles. En lavt eller intet salt kost vil skære ned på mængden af ​​væske i kroppen bibeholder; denne løsning hjælper lindre symptomerne for mange patienter.

For dem, der har vedvarende svimmelhed, kan være nødvendig operation. Fjernelse af membranøs labyrint er en mulighed; men denne procedure ødelægger hørelse. skæring visse nerver i det indre øre (a vestibulære neurektomi), kan dog lindre vertigo uden at ofre hørelse.


        

Udgiv min kommentar