Fantacine.com

Sådan forebygge brystkræft med alternativ medicin

Sådan forebygge brystkræft med alternativ medicin


Mens undersøgelser viser 80 procent af alle knuder i brystet er ikke kræft, kan den følelsesmæssige uro finde disse bryst masser være traumatisk. Som bevidstheden om brystkræft stiger, er forskerne udvikle forskellige typer af medicin for at forebygge brystkræft. Fordi mange af disse receptpligtig medicin har vist ugunstige bivirkninger, er kvinder søger at finde et alternativ til medicin for at forhindre udbrud af brystkræft.

Instruktioner

1 Tag et cue fra andre kulturer, når det bestemmes alternative metoder til forebyggelse af brystkræft. For eksempel kvinder i de asiatiske lande har lavere forekomster af brystkræft end deres europæiske og amerikanske kolleger, der fører lægerne til at se på ernæring som en mulig kur og forebyggelse værktøj.

2 Tag et dagligt gør af vitamin B12. Mangler i dette vitamin har ført til nerveskader og mere alvorligt, anæmi. B12 er fundet i en række fødevarer, såsom fisk, kød og mejeriprodukter. Du kan også købe B12 kapsler på dit lokale apotek til at tage med et måltid.

3 Forøg dit indtag af korsblomstrede grøntsager, herunder broccoli, blomkål og kål. Disse fødevarer indeholder en fotokemisk kaldet sulforaphane, der øger fase 2 enzymer, som bekæmper kræft danner kemikalier i kroppen. Der har været en vis succes i videnskabelige laboratorier sulforaphane at forebygge brystkræft, og flere kliniske forsøg i øjeblikket foregår.

4 Drik 8 ounce, eller flere, af grøn te hver dag. Hvor der er et højt forbrug af grøn te, er der også en lav forekomst af brystkræft. EGCG eller epigallocatechin-3 naturligt findes i grøn te er en aktiv forbindelse, som ved indgivelse til en cancerpatient er blevet fundet at stoppe kræftcellerne i at vokse, er replikering ophørt, og cellerne dør.

5 Supplere din kost med folinsyre. DNA er afhængig af folinsyre for dets oprettelse og reparation. Undersøgelser har vist, at tage en øget dosis af folinsyre kan reducere dine chancer for brystkræft. Desuden har en stigning i folinsyre været kendt at kompensere for de hævede risikoen for brystkræft hos kvinder, der drikker mere end én alkoholisk drik om dagen.

6 Tilføj Maitake svampe (nu i kapselform for nem tilskud) til din kost. Disse svampe har været anvendt i tusinder af år i nogle kulturer for deres sundhedsmæssige fordele. En forbindelse kaldet "D-fraktion" har vist sig at stoppe cancerøse celler fra at vokse og desuden har også vist sig at stimulere immunceller, som hjælper med at bekæmpe sygdommen.

TIPS

  • Brug honning som sødemiddel til grøn te, i stedet for kunstige sorter, der kan øge din risiko for kræft.

        

Udgiv min kommentar