Fantacine.com

De tegn og symptomer på Brain Damage i Nyfødte

Tegn og symptomer på hjerneskade hos nyfødte varierer meget, afhængigt af årsagen og sværhedsgraden af ​​skaden. Nogle symptomer på hjerneskade er synlige umiddelbart ved fødslen, mens andre ikke præsentere sig selv, indtil barnet begynder at vise udviklingsmæssige problemer. Ofte hvis disse tegn er opdaget tidligt, vil lægerne være i stand til at behandle barnet med henblik på at hjælpe med at lindre symptomerne og støtte i barnets udvikling; Men de fleste hjerneskade er irreversibel.

Udseende

En af de første genkendelige tegn på hjerneskade hos nyfødte er barnets udseende. Selv om ikke alle hjerneskadede nyfødte har forskellige funktioner, fysiske abnormiteter er en fælles tegn på en mere alvorlig defekt.

Babyer, der er meget små, og / eller har abnormt små kranier kan have lidt fra hjerneskade. Andre fysiske symptomer på hjerneskadede babyer omfatter problemer med at fokusere øjnene, en usædvanlig stor pande, en deformeret ryg, og misdannede ansigtstræk.

temperament

Et andet tidligt tegn på hjerneskade hos børn er en unormal temperament. Mens alle nyfødte har tendens til at græde ofte, hvis dit barn er overdrevent og uforklarligt kræsen, vil ikke spise, og vil ikke sove liggende, som sunde babyer gør, kan han eller hun har oplevet hjerneskade. Men det er vigtigt at huske, at alle babyer er forskellige, og disse symptomer ikke nødvendigvis hjerneskader hos dit barn.

Hjerneskadede børn har ofte uregelmæssige søvnmønster, og har tendens til at sove overdrevent eller meget lidt.

udviklingsmæssige forsinkelser

Som dit barn begynder at udvikle sig, kan forsinkelser i at nå visse milepæle tyder hjerneskader, der har faktisk været til stede fra fødslen. Hvis dit barn ikke udvikles i et normale sats (kravle, gå, tale, og toilet uddannelse på den forventede alder), kan hjerneskade være at skyde skylden. Kun din læge kan afgøre, om dette er sandt.

Andre tegn og symptomer

Afhængigt af hvilken type skader barnets hjerne har lidt, kan forskellige symptomer præsentere sig selv. Nogle andre symptomer på hjerneskade hos spædbørn omfatter åndedrætsbesvær, kramper, og lav eller varierende kropstemperatur. Brain beskadigede nyfødte kan også have misfarvet, jaundiced hud.

Hjerneskadede børn til tider vise symptomer, der kun tilsyneladende, når en læge kørsler tests. Sådanne symptomer omfatter hydrocephalus (et overskud af cerebrospinalvæske) og periventricular leukomalaci (blødgøring af hjernen).

typer

Der er mange typer af spædbarn hjerneskade. Nedenfor er blot nogle få eksempler.

Kernicterus forekommer som røde blodlegemer naturligt nedbrydes i dit barns krop på en overdreven sats. Dette bevirker en opbygning af billirubin, et stof, der kan være toksiske i høje niveauer. Det mest fremtrædende symptom på kernicterus er yderst jaundiced hud. Effekter af kernicterus omfatter cerebral parese, anfald en spasticitet, mental retardering, og høretab.

Cerebral parese er en lidelse forårsaget af permanent, alvorlige hjerneskader hos nyfødte, enten før eller efter fødslen. Cerebral parese kan være forårsaget af en infektion under graviditet, en prænatal slagtilfælde, eller mangel på ilt under fødslen, blandt mange andre ting. De mest fremtrædende symptomer på cerebral parese hos nyfødte er anfald, spastiske bevægelser og fysiske defekter.


        

Udgiv min kommentar