Fantacine.com

Sådan fjernes en Tick fra min Leg

Sådan fjernes en Tick fra min Leg


Et hak er en lille, blodsugende parasit fra spindlere familien. Når en skovflåt møder en vært, vil det kravle på huden og integrere sit hoved i dit kød. Når en skovflåt lægger sig til din hud, du er i risiko for flere alvorlige sygdomme, såsom Lyme sygdom og Colorado tick feber. Du bør fjerne en skovflåt, så snart du opdager sin tilstedeværelse at mindske risikoen for sygdom og infektion. Fjernelse af en skovflåt fra din ben er en delikat proces, men kræver kun et par enkle forsyninger.

Instruktioner

1 Soak et stykke vat i olivenolie og læg det over kryds krop. Tryk ned let at minimere mængden af ​​luft, der kan få mellem vat og din hud. Målet er at kvæle kryds med olien. Hold bomuld bolden over kryds i et minut før kontrol for at se, om det har fjernet sig selv.

2 Soak en anden vat i sprit, hvis skovflåten forbliver indlejret i benet. Gentag processen som med olivenolie og kontrollere, om skovflåten har fjernet sig selv.

3 Vælg den kryds op med vat, presse og dræbe den, når den er fjernet sig fra din hud.

4 Brug en pincet til at gribe kryds på det tykkeste punkt i sin krop. Hvis kryds forbliver indlejret i din hud, skal du ikke rykke eller vride kryds under forsøget på at trække det ud. Undgå at bryde sit hoved inde i din hud for at undgå infektion. Træk med det samme og blødt indtil kryds fjerner sig selv.

5 Vask dine hænder og kryds angrebne område grundigt med antibakteriel sæbe efter fjernelse af parasitten.

TIPS

  • Hvis kryds hoved bryder ud i din hud, straks søge lægehjælp for at undgå alvorlig infektion og tjekke for andre tick-transporterer sygdomme.

        

Udgiv min kommentar