Fantacine.com

Hvordan kan man finde gratis Low Kolesterol Diet Planer

Millioner af amerikanere har høj kolesterol, hvilket kan føre til hjerteanfald og / eller slagtilfælde. De største faktorer i at sænke kolesterol er kost og motion. En lav kolesterol kost bør være lav i mættet fedt og raffinerede kulhydrater og understreger samtidig frugt og grøntsager. Der er et væld af ressourcer til rådighed, både online og off at hjælpe dig med at finde en kost, der passer til dig og gøre livsstilsændringer du behøver.

Instruktioner

1 Bestem hvilken type kost eller program, du ønsker at deltage i. Der er mange hjemmesider, hvor du kan finde gratis kost og opskrifter. Nogle kan lide sparkpeople.com bede dig om at oprette en profil og indtaste oplysninger. SparkPeople giver dig mulighed for at tage del i et samfund, der opmuntrer dig på dine fremskridt. Andre steder som American Heart Association hjemmeside giver kost oplysninger, herunder opskrifter, uden at du skal logge på som bruger. Du kan også bruge en hjemmeside som mypyramid.gov. Maden pyramide hjemmeside giver brugerne mulighed for at oprette en konto og planlægge måltider i en uge. Mypyramid vil vise dig det samlede fedtindhold, kalorier, kolesterol og næringsstoffer i hvert måltid plan, du indtaster.

2 Når du ved, hvad du vil i et program, så tjek nogle af de steder, der er anført ovenfor. Brug af oplysninger, du har, kigge over og evaluere de websteder, der interesserer dig mest, vælge en (eller flere) og vurdere dem for, hvordan de passer til din livsstil. Sørg for at vælge et program, som du vil holde med. Nogle ting, du bør tænke over er, hvordan kost plan passer med din livsstil, og også, at det kan tage flere uger, før dit kolesterol falder. Du kan ønske at tilslutte sig ét sted, mens du stadig få opskrift ideer fra en anden.

3 Gå til din læge eller andet sundhedspersonale udbyder og få dit kolesteroltal kontrolleres igen. Se, om din nye kost har haft en effekt. Tal med din læge om resultaterne og se, hvad andre ændringer, du skal foretage.

TIPS

  • Uden af ​​internettet, ville din læge eller sundhedspleje udbyder kunne give dig med en kost program, der vil blive skræddersyet til dine specifikke behov. Du kan også gå til en registreret diætist eller ernæringsekspert om hjælp, men de fagfolk levere tjenesteydelser mod betaling.
  • Altid tale med din læge, før du begynder enhver fitness eller kost program, især hvis du har været diagnosticeret med en medicinsk tilstand.

        

Udgiv min kommentar