Fantacine.com

Sovevaner af en One-måneder gamle baby

Sovevaner af en One-måneder gamle baby


En 1-måneder gamle baby typisk ikke har en regelmæssig søvn tidsplan. Når babyer bliver født, kan de ikke skelne mellem dag og nat. De sover, når de er trætte, græde, når de har brug for noget, og gentag cyklus gennem en 24-timers dag. Det er en omsorgsperson opgave til en tendens til barnets behov, indtil han kan løse i en mere forudsigelig søvn cyklus.

Længde på Sleep

I denne alder, vil en baby sove omkring 12 til 16 timer hver dag, men i små trin. Han kan sove to til fire timer hver nap gang i løbet af dagen og natten. I løbet af de første måneder af sit nye liv, vil en barns forældre skal vænne sig til at vågne hele natten.

Etablering søvnmønster

Lær de tegn på, at hun bliver træt, for at afgøre, om det er tid til at sætte hende til at sove. Tegn kan gnide øjnene, at være ekstra kræsen eller trække på hendes øre. Put hende i hendes krybbe og vente med at se, om hun falder i søvn. Venter indtil hun er for træt kan gøre det sværere for hende at få god søvn. Små babyer normalt har svært ved at holde sig vågen mere end to timer ad gangen. Learning hendes søvn vaner vil hjælpe forældre til at planlægge deres tid i overensstemmelse hermed.

Fremme Sleep

Hjælpe barnet til at komme til at sove, kan være et godt tidspunkt for forældre limning. Læs hende en godnathistorie eller synge hende en vuggevise. Disse er også måder at etablere en rutine. Når det er vuggevise gang hun vil begynde at associere det med søvnen. Også, hvis hun har svært ved at få til at sove, så prøv at give hende et varmt bad, som kan slappe af hende.

Søvnmønstre Som barnet vokser

Da hun bliver ældre, vil barnet begynde at sove i længere tid. Når hun har lært forskellen mellem dag og nat, vil det være lettere at få hende på en regelmæssig sovende tidsplan. Som tiden går, vil babyer begynde at sove for mindre tid i løbet af dagen og længere perioder om natten. Med den tid, babyer nå 3 til 6 måneders alderen, vil de begynde at være i stand til at sove op til seks timer hver nat.


        

Udgiv min kommentar