Fantacine.com

Extreme Kost at tabe sig hurtigt

Det er almindeligt kendt, at Amerika er en af ​​de mest overvægtige nationer i verden. Alle ved nogen forsøger at tabe sig for så mange grunde som der er kost muligheder. Hertil kommer, at sort og mængde af kostvaner designet til hurtigt vægttab tjene som primære eksempler på den amerikanske besættelse af hurtige løsninger. Disse ekstreme diæter er generelt anses for sikre for raske voksne, men en læge bør høres forud for starten. Hvis du beslutter at prøve en, bruge det som en mulighed for at undersøge dine spisevaner og etablere et udgangspunkt for en sund livsstil.

Den Lemonade Master Cleanse Diet

Master Cleanse kost, en afgiftning kost engang godkendt af højt profilerede kendis dieter Beyoncé Knowles, ramte sit højdepunkt i 2007-08. Oprindeligt udviklet af Stanley Burroughs i 1941, blev kosten genoplivet af Peter Glickman i sin bog "tabe, har mere energi og blive lykkeligere i 10 dage." Den Lemonade Master Rens er dybest set en 10-dages vand hurtigt, der bygger på ekstrem kalorie begrænsning for vægttab. Kosten består af at drikke "limonade" opdigtede fra vand, citron eller limesaft, ahornsirup og cayenne peber. Da du ikke spiser nogen fast føde eller fiber for varigheden af ​​kosten, skal du tage nogle type "naturligt afføringsmiddel" hver morgen og aften. Selvom du kan forvente at miste 10-15 pounds i løbet af dine 10 dage på kost, forventer at miste muskler og ophobe fedt på grund af mangel på ernæring og afbalanceret fødeindtagelse.

Den Grapefrugt Diet

Grapefrugt kost, løst baseret på de metaboliske-styrke egenskaber af grapefrugt, er også kendt som Hollywood eller Mayo kost. Den underliggende Begrebet denne kost er, at spise grapefrugt i kombination med protein udløser fedt-brænding egenskaber af grapefrugt. Den 12-dages højt fedtindhold, højt proteinindhold kost virker på kalorie begrænsning, lover at hjælpe dig kaste 10 pounds. Kosten indebærer forbrugende fire måltider om dagen, at hver omfatter grapefrugt og total 800-1000 kalorier per dag. Bortset fra ikke med tilstrækkelige kalorier til at være sundt for den langsigtede, er det ikke en særlig skadelig kost, bortset fra monotoni spise grapefrugt med hvert måltid.

The Three-Day Diet

The Three-Day Diet består af et meget lavt kalorieindhold tre-dages kostplan, der hævder at hjælpe dig tabe 10 pounds i tre dage. Mens meget kalorieindhold restriktiv, kost gør bevarer en balance af kulhydrater, proteiner og fedt. På grund af den lave mængde kalorier, vil du opleve sult ofte, at sætte dig i fare for at nå til junkfood. Der er ingen snacks indbygget i de måltid planer, så forvente at opleve ekstremt høje og ekstremt lavt energi niveau. Opholder på denne plan i mere end tre dage er ekstremt farligt, da din krop vil komme sult-tilstand, begynder en cyklus af yo-yo slankekure, som du sandsynligvis ikke vil holde vægten off lang sigt.


        

Udgiv min kommentar