Fantacine.com

Tegn og symptomer på madforgiftning fra Peanut Butter

Tegn og symptomer på madforgiftning fra Peanut Butter


En barndom favorit snack eller frokost sandwich, jordnøddesmør bærer gode minder for mange mennesker. I de seneste år har imidlertid jordnøddesmør foretaget noget langt mindre behageligt: ​​madforgiftning forårsaget af Salmonella. Kendt til læger som Salmonella enterocolitis, er denne smertefulde og ofte alvorlig infektion i følsomme foring af tyndtarmen forårsaget af Salmonella-bakterier. Du kan forhindre et tilfælde af Salmonella normalt ved blot at vaske hænder efter du bruger badeværelset og før du forbereder mad. Hvis du har været udsat for en person med madforgiftning, lære at genkende de tidlige symptomer på madforgiftning at afværge en alvorlig infektion.

Mavekramper og svaghed

Må ikke ignorere mavekramper eller smerter ledsaget af hævelse eller ømhed. Drik klare væsker og undgå fast føde. Dette skulle lette smerten i en dag eller to. Hvis smerten fortsætter med uformindsket styrke og svaghed opstår, er det tid til at ringe til din læge for at lære hans råd.

Diarré Kvalme og opkastning

Disse ekstremt ubehagelige symptomer på madforgiftning vil forårsage dehydrering, hvis de fortsætter. Drik så meget vand som du er i stand til og igen holde fast føde til et minimum. Tag klar suppe eller bouillon. Husk også, at diarré og opkastning reducere tiltrængte elektrolytter. Rådfør dig med på apoteket for at se, hvad hun anbefaler til udskiftning elektrolytter hos voksne og børn.

Hovedpine feber og kulderystelser

Feber med de tilhørende kulderystelser bidrager til en følelse af svaghed. Reducer feber ved at drikke rigeligt med vand og tager en over-the-counter feber reducer, såsom aspirin eller acetaminophen.

Hvornår skal se din læge

Salmonella ledsager madforgiftning kan hurtigt blive alvorlige. Overvåg en ellers sundt barn eller voksen, indtil symptomerne er forsvundet. Hvis symptomerne ikke forbedres, søge lægehjælp.

I tilfælde af meget små børn, ældre, kvinder, der er gravide og alle med en kronisk sygdom eller svækket immunforsvar bør ikke vente, når madforgiftning eller Salmonella er mistanke. Folk i disse højrisikogrupper bør se en læge.


        

Udgiv min kommentar