Fantacine.com

Ionic Foot Cleansing

Ionic Foot Cleansing


Ioniske fod udrensning er processen med at bruge et ion-enhed nedsænket i saltvand til at trække ud urenheder fra kroppen gennem fødderne. Denne samlede organ rense varer 20 til 30 minutter. Fremgangsmåden gør saltvandet en fortsættelse af kroppens blod og væske, trækker derved forsigtigt ud af kroppen stofferne med modsat ladede ioner og i vandet.

Identifikation

Den ion-dannende maskine genererer negative og positive ioner i vandet, som derefter ledes ind i kroppen gennem fødderne.

Fungere

Ionerne dannes i vandet derefter handle for at afslutte bånd beskadigede celler og til at reagere med andre skadelige stoffer i kroppen, der forårsager disse celler til at give slip på deres afgrænset toksiner. Disse affaldsprodukter bliver derefter cirkuleret ud af kroppen og derefter frigives gennem fødderne og ned i vandet.

Overvejelser

Dens formål er at genoprette den naturlige balance i kroppen, fra en mere skadeligt og surt indre miljø, til et sundt, alkalisk system. Vores kroppe er overdrevent udsat for forurening og gennemgå celleskader forårsaget af sådanne faktorer som kost, miljø og stress.

Henstilling

Det anbefales at følge op hver behandling med mineraltilskud og otte glas vand til at genopbygge kroppen efter behandlingen.

Betydning

Ved afslutning, vil personen føle lettet, mere fokuseret og mindre træg end før. Regelmæssige behandlinger, der vil fortsætte med at trække ud de dybe lagre af toksiner og urenheder vil resultere i en samlet organ foryngelse.


        

Udgiv min kommentar