Fantacine.com

De bedste naturlige plantestoffer retsmidler mod Narcotic Tilbagetrækning

Tilbagetrækning fra narkotiske / opiater, hvorvidt "street narkotika" eller ordineret medicin, er fysisk og psykisk smertefuldt og kræver ofte en medicinsk detox for patienten. Naturlige retsmidler og på home-løsninger er tilgængelige for misbrugeren og omsorgsperson, der ikke ønsker at gå den medicinske rute. Disse er kun forslag, og bør ikke træde i stedet for en læge råd.

Beslutter at stoppe

Beslutningen om at stoppe med at tage narkotika er den sværeste del af processen. Frygt for tilbagetrækning er meget reel, og med god grund. Det vil ikke dræbe dig, men du kan sandsynligvis ønske det ville. Den dårlige nyhed: kramper i benene, svedeture, diarré, søvnløshed, nervøsitet og trang. Men der er også gode nyheder: det gør ikke vare evigt. Du kan gøre det. Og mens der er intet, der vil helt fjerne symptomerne, der er naturlige retsmidler, som du kan holde på hånden for at lette tingene for dig og gøre det lettere at stoppe og holde stoppet.
En advarsel: gør det ikke alene. Se om du kan få nogen til at bo hos dig for at støtte din beslutning. Det er altid lettere at komme igennem, hvis du har støtte, især når du føler at du bare ikke kan gøre det.

Gøre det

Find et behageligt sted at detox. Nogle kloge drug "afhængighed specialister" vil fortælle dig, at opiat tilbagetrækning er ikke værre end et slemt tilfælde af influenza, men hvornår et slemt tilfælde af influenza holde dig fra at sove, eller endda få behageligt for mere end 10 minutter? Alle synes at fokusere på et andet symptom - benet krampe ting, de mave problemer, den sved, trangen, nerverne. Sørg for at have et sted, hvor du kan være så comfy som muligt.
Stock op på følgende: Imodium AD, hvilket er afgørende for diarré, og en slags juice, helst æble eller noget andet ikke-sure. Få ibuprofen for ømhed og smerter; du vil have dem. Benadryl og baldrian kan hjælpe dig med at sove. Overvej Perikum og kava for dine nerver. Tag dem som anbefalet på etiketterne. Kava, især, er ru på leveren, men det er meget effektiv til angst. Få dåser suppe. Kylling-noodle eller hvad du vil - du vil sandsynligvis ikke være i stand til at holde meget ned de første par dage, men du har brug for at spise noget. Jello er god.
Væsker, væsker, fluider. Ud over at holde dig hydreret, vil de hjælpe skylle narkotika ud af dit system.
Varme bade eller brusere hver par timer for muskelsmerter. Du er sandsynligvis ikke kommer til at lyst til at tage et brusebad; gør det alligevel. Du behøver ikke at soignere ligesom du kommer ud for natten, bare få under den varme spray.
Hvile. Tag Benadryl. Du kommer ikke til at være i stand til at sove meget de første par dage, men fange lur, når du kan.
Få nogle film - sjove dem, der distraherer dig, men intet, der vil gøre dig nødt til at tænke. Og holde sig væk fra narkotika-film, som "Rush", "The Streets of New York", "Trainspotting" og lignende.

Den gode nyhed

Ja, der er gode nyheder. Efter omkring den fjerde eller femte dag, er du nødt til at være i stand til at spise en dåse suppe og holde det nede - måske før, måske senere. Du vil være i stand til at sove i måske tre timer i træk. Hvis du føler dig op til det, forsøge at få nogle let motion på dette punkt. Tag en tur rundt om blokken, i hvert fald. Du vil ikke vil, men du vil føle sig bedre, hvis du gør.
Det er det tidspunkt, hvor du har brug for mest støtte. Cravings vil snige sig ind på dig, og det vil virke meget lettere at vende tilbage til narkotika og føle sig bedre. Gør det ikke. Det er bare kommer til at trække tingene ud, og hvis du er forpligtet til virkelig at få rent og detoxing dig selv, behøver du ikke ønsker at trække det ud længere end nødvendigt.

Andre Hjælp

Der er hjælp til rådighed. Narcotics Anonymous har en hotline på alle områder; hvis du har brug for nogen at snakke med, kalde dem. Om ikke andet, er det en anden stemme på den linje, der vil holde dig fra at føle helt vanvittigt.
Der er ingen nem måde at gøre dette. Der er ingen magiske urte kur, der vil tage væk detox symptomer. Men hvis du følger disse instruktioner, og hvis du er forpligtet til at gøre det, vil det være det værd.

Bagefter

Hvis du har været igennem afvænning, er du nødt til at brug for hjælp opholder ren.Dette kan være svært, især hvis tanken om 12-trins programmer ikke appellerer til dig. Særligt vanskeligt er smerten problem for kroniske smertepatienter. Du bliver nødt til at finde alternativer til narkotiske smertestillende medicin.
Akupunktur, reiki og kiropraktik er alle levedygtige muligheder for ikke-narkotisk smertelindring. Tal med din læge om måder at holde dine smerter under kontrol uden brug af narkotika.
Som for støttegrupper, det er et personligt valg, men en værd at udforske. Der er masser derude, både i det virkelige liv, og på nettet. Den vigtigste ting at huske er, at du får brug for hjælp til at holde narkotisk-fri, og du bør ikke være flov over at søge det. Du ønsker ikke at have til at gøre det igen, gør du?


        

Udgiv min kommentar