Fantacine.com

Årsager og risikofaktorer for blære-infektioner

Urinvejsinfektioner kaldes blærebetændelse, hvilket betyder betændelse i blæren. De kaldes også urinvejsinfektioner (UTI). Disse infektioner er en fælles forekomst hos kvinder.

Hvorfor kvinder?

Mange tror, ​​at det er fordi kvinder har en kort urinrør og det er tæt på anus, hvilket gør det lettere for bakterier at finde sin vej ind i blæren.

Årsager

Mange blære infektioner er forårsaget af E. coli, en bakterie der typisk findes i tarmen.

Kontraherende en blære infektion

Samleje (vaginal) gør det nemt for bakterier at gøre sin vej fra urinrøret til blæren. Holding urin for lang øger risikoen for en blære infektion. Dette skyldes, at uaktuelle urin har tid til at vokse bakterier inde i blæren. Nogle blære infektioner er endnu et resultat af seksuelt overført sygdom bakterier klamydia og mycoplasma.

Symptomer

Typiske symptomer for en blære infektion omfatter hyppig vandladning, brændende og / eller smerter ved vandladning (kaldet dysuri), blære spasmer, konstant behov for at urinere, men ikke har meget urin kommer ud, uklar urin, urin med en lugt, blod i urinen, og selv feber.

Behandling

Første afprøvning på en ren catch urin prøve vil blive gjort for at starte antibiotisk behandling. En urinprøve kultur kan også gøres for at bestemme de specifikke bakterier involveret. kan derefter blive givet Korrekt antibiotisk behandling for de specifikke bakterier, der findes i kulturen.

home Retsmidler

Drikke tranebærsaft eller tage tranebær piller hjælper med at lette smerter ved at producere hippursyre i urinen, som forhindrer bakterier klistrer til væggene i blæren. Der er over-the-counter produkter, der indeholder phenazopyridin, der tager sigte på at lindre smerter.


        

Udgiv min kommentar