Fantacine.com

Hvad er årsagerne til Uninary Tract infektion?

Hvad er årsagerne til Uninary Tract infektion?


Urinvejsinfektioner er en af ​​de mest almindelige infektioner, som mennesker støder på. Selv urinvejene er designet til at undgå infektion, bakterier stadig nogle gange ind i systemet.

Om

Urinvejsinfektioner er almindelige og behandles, men ofte smertefulde. Brændende under vandladning, udmattelse og følelsen af ​​at være ude af stand til at urinere er de typiske symptomer på disse typer af infektioner.

Fakta

Millioner af mennesker lider af urinvejsinfektioner hvert år. En af hver fem kvinder vil kontrakt en urinvejsinfektion mindst én gang.

Årsager

Urinvejsinfektioner er forårsaget når bakterier ind i urinrøret. Når i urinrøret, bakterierne forårsage en infektion, der vil stige i sværhedsgrad uden behandling.

Risikofaktorer

Flere kvinder end urinvejsinfektioner mænd kontrakt. Personer med problemer urinveje, nyresten, katetre eller en forstørret prostata er i høj risiko for ordregivende urinvejsinfektioner.

Behandling

Urinvejsinfektioner reagere effektivt over for antibiotika. Forskellige smertestillende medicin og anvendelse af en varmepude er effektive måder at håndtere smerten af ​​en urinvejsinfektion, indtil de antibiotika, fuldstændig behandle den.


        

Udgiv min kommentar