Fantacine.com

Ross River virus Symptomer

Ross River virus (RRV) er en virus spredes af blodsugende insekter, der påvirker det meste folk i landdistrikterne Australien. Ifølge New South Wales Department of Health, kan infektion med RRV medføre influenzalignende symptomer samt ledsmerter. Der er antallet af trin individer kan tage for at forhindre sig selv fra at indgå RRV, og selv om der er ingen specifikke behandlinger, infektion med Ross River har ingen langvarige konsekvenser.

typer

Ross River virus er en arbovirus, hvilket betyder, at det sendes gennem bid fra blodsugende insekter, myg i denne sag. Ifølge David Harley, et al., Af den australske Center for International og tropiske sundhed og ernæring ved University of Queensland Medical School, infektion med RRV fører til gigt eller smerter i flere perifere nerver, sammen med eventuel feber og udslæt. The New South Wales Department of Health rapporter om, at smittede personer også kan opleve kulderystelser og utilpashed, en generel følelse af utilpashed; Det er også rapporteret, at udslæt generelt rydder op i en uge eller lidt mere.

Identifikation

Infektion med RRV detekteres ved hjælp af blodprøver, der screener for tilstedeværelsen af ​​antistoffer mod viruset. Ifølge New South Wales Department of Health, kan denne test gentages 2 uger efter første afprøvning med henblik på at bekræfte diagnosen.

Behandling

Ingen behandling kan målrette RRV specifikt og kun symptomer kan afhjælpes. Ifølge kontrol med overførbare sygdomme i Victoria, Australien, omfatter dette lægemidler, der anvendes til behandling af reumatoid betingelser til at lindre smerter og hævelse i leddene.

Forebyggelse

Ifølge New South Wales Department of Health, de vigtigste metoder til infektion forebyggelse med RRV er dem, der tillader folk at undgå at blive bidt af myg. Disse omfatter undgå peak myg gange (sen eftermiddag og solnedgang), iført løs og let farvet tøj, bruge insektmidler (herunder sprøjtning værelser før sovende) og insektnet, og ikke holde åbne beholdere med vand rundt i huset (hvor myg kan yngle) .

Komplikationer

Der er ingen langvarige effekter af infektion med RRV. Overførbare sygdomme Kontrol af Victoria rapporterer imidlertid, at nogle kraftig aktivitet kan gøre symptomerne værre, og at det er vigtigt at forblive aktive, så leddene ikke bliver stiv som infektionen skrider frem.


        

Udgiv min kommentar