Fantacine.com

Alkohol & dens virkninger på dehydrering

Alkohol & dens virkninger på dehydrering


Symptomerne på tømmermænd, hovedpine og træthed kan være resultatet af dehydrering forårsaget af alkoholforbrug. Dehydrering generelt forårsager en række symptomer og gør din krop nødt til at arbejde hårdere for at udføre væsentlige funktioner. Motion, store højder, dårlig adgang til væsker, til diarré, infektioner og varme årsag dehydrering forekomme.

Alkohol som et diuretikum

Alkohol er vanddrivende, hvilket betyder, at det forårsager væske til at blive fjernet fra din krop gennem vandladning. Så mere vand der kommer ud end at gå i, og du er også miste elektrolytter såsom kalium og natrium.

Alkohol og slimhinder

Alkohol skyller vand fra kroppen og også tørrer slimhinder. Dette fører til tørre øjne, hals og næse. Drikkevand i mellem alkoholholdige drikkevarer portioner kan bremse dehydrering proces, men det vil ikke stoppe al dehydrering sker.

Alkohol hastigheder op Dehydrering

Hvis du har et anfald af sygdom eller er vandreture i de højere luftlag, blandt andet dehydrerende situationer, drikke alkohol kun vil fremskynde processen for dehydrering. Alkohol kan være en væske, men det har en diuretisk effekt.

Alkohol overdriver Betingelser

Visse betingelser forværres af dehydrering. Hud lidelser som rosacea eller eksem bliver værre jo mere dehydreret du er. Så alkoholforbrug kan gøre symptomerne overdrevet. En B-vitaminmangel vil blive forværret af at drikke, og så vil depression.


        

Udgiv min kommentar