Fantacine.com

New York State Autisme Godtgørelse Grants

New York State Autisme Godtgørelse Grants


Ca. en i et hundrede ti børn i USA menes at have en af ​​flere autisme spektrum forstyrrelser, ifølge New York State Department of Health. Autisme er en af ​​flere udviklingsmæssige forstyrrelser, der normalt vises først i den tidlige barndom. Symptomerne varierer blandt børn, men i de fleste, et barns evne til at kommunikere og interagere med andre er alvorligt nedsat.

Tilskud er tilgængelige i forbindelse med autisme, fra en række kilder, som kan være af værdi for børn, husholdninger og pædagoger i staten New York.

Sikkerhed Grant

The Albany kapitel i Autism Society of America udsteder sikkerhedsmæssige tilskud til familier, til at afholde udgifterne til sikkerhedsudstyr, der er ofte behov for familier, der har børn med autisme. Målet med foreningen er at yde bistand til familier, der er klart behov for økonomisk hjælp til at få adgang til denne type udstyr.

Ansøgere kan være af enhver alder, og medlemskabet til ASA er ikke nødvendig. Ansøgere skal være fra en af ​​følgende amter: Albany, Chenango, Columbia, Delaware, Greene, Otsego, Rensselaer, Saratoga, Schenectady, Schoharie, Warren og Washington.

Diagnose er specifik for en af ​​autismespektrumforstyrrelser og et brev fra den behandlende læge eller licenseret psykolog er påkrævet.

ASA udsteder tilskud til et maksimum på $ 500 til familier, på det mest, en gang om året. De har en $ 5.000 budget for disse sikkerhedsforanstaltninger tilskud.

Albany kapitel af Autism Society of America

101 State St.

Schenectady, NY 12305

albanyautism.org

New York State Department of Health Tilskud

Dette New York State Department of Health side viser tilskud, der er tilgængelige, hvoraf nogle gælder for autistiske børn og relaterede særlige tjenester. Disse tilskud er generelt for programmer, snarere end for den enkelte, og som regel involverer den offentlige sektor eller 501 (c) 3 velgørende organisationer. Fordi tilskud notering på denne side er i konstant flux, er det ikke praktisk at nævne specifikke tilskud, som de fleste i øjeblikket opført har en kort frist tærskel.

Men stedet er en praktisk at gå til for organisationer, der arbejder med autistiske børn, og midler til forskning og specifikke for omsorgen for de behov, som autistiske børn tildeles fra tilskud, der er anført på denne hjemmeside fra tid til anden specifikke til New York State .

health.state.ny.us/funding/

Handle i dag!

ACT i dag! giver tilskud penge til familier, der ikke har råd eller adgang behandlingerne deres autistiske børn har brug for. Handle i dag! giver tilskud til sikkerhedsudstyr såsom beskyttelseshjelme, såvel som for social færdighedstræning, og forskellige behandlinger.

Specifikke formuegoder omfattet af denne bevilling omfatter: Bio-medicinsk behandling, taleterapi, ergoterapi, sociale programmer, Auditory Integration Uddannelse (AIT), hegn til hjemmet og recepter / medicin. Tilskud tildelt interval mellem $ 100 og $ 5.000. Husstande med indkomster under $ 100,000 betragtes først.

act-today.org/act-today-grant-program.php

Helping Hand Program

Den hjælpende hånd Program giver familier med finansiel bistand til at få de nødvendige biomedicinske behandlinger, kosttilskud og terapi tjenester for deres autistiske barn. Det hedder, at formålet med tilskuddet er at hjælpe familier, der er "i dire finansielle behov".

Ansøgninger accepteres kun under bestemte tidsrammer i løbet af kalenderåret.

Børn skal være 18 år eller yngre, født i USA, og diagnosticeret med en autisme spektrum forstyrrelse. En engangs-tilskud på op til $ 1.500 er til rådighed. Penge gives til tjenesteudbydere, men ikke direkte til familier.

National Autisme Association

Helping Hand Project

22.136 Westheimer Pkwy. # 104

Katy, TX 77450

877-622-2884

nationalautismassociation.org/helpinghand.php


        

Udgiv min kommentar