Fantacine.com

High-Risk Prostata Cancer

Ifølge American Cancer Society, prostatakræft er den mest almindelige form for ikke-hudkræft findes hos mænd i USA. Mens den ene i seks mænd vil blive diagnosticeret med sygdommen, kan lav risiko patienter aldrig har nogen problemer. De patienter med prostatakræft høj risiko er dem, der står til at gavne mest fra at søge aggressive prostatakræft behandlingsmuligheder.

Definition

prostatacancer højrisiko er kræft, der er i fase A eller B kombineret med en Gleason grad af syv og en PSA (prostataspecifikt antigen) måling af mere end 10. Desuden er ethvert trin C eller D kræftformer betragtes som høj risiko.

Betydning

klassifikation Den høje risiko angiver, at en patients cancer har en større sandsynlighed for spredning ud af prostata og blive fatal.

Behandling

Ifølge National Institutes of Health, de mest almindelige behandlinger for lokaliseret prostatacancer med høj risiko er en radikal prostatektomi (kirurgisk fjernelse af prostata) og strålebehandling.

Alternativer

Nogle patienter gennemgår hormonbehandling før modtagelse stråling eller operation for at bremse kræft vækst. Andre vælger at gøre noget for at behandle deres prostata tumorer, vælger i stedet at vente og se, om de fremskridt eller at behandle symptomerne, samtidig med at sygdommen skred frem.

Overvejelser

At vælge den bedste behandling for højrisiko-kræftsygdomme er vanskelig, og National Institutes of Health viser, at faktorer som alder, generelle sundhed og forventet levetid skal behandles af en patient og hans læger, før du foretager et valg.


        

Udgiv min kommentar