Fantacine.com

Tegn og symptomer på Child Onset Diabetes

Tegn og symptomer på Child Onset Diabetes


Ifølge American Academy of Family Physicians, er cirka 13.000 børn diagnosticeret med type 1-diabetes årligt i USA. Denne tilstand kaldes også juvenil diabetes eller insulinafhængig diabetes. Type 1 diabetes opstår, når kroppen ikke producerer nok af hormonet insulin. Dette hormon overfører glukose fra blodet ind i cellerne, hvor det bruges til energi. Manglen på insulin i kroppen forårsager glukose at opbygge i blodet, hvilket betegnes som højt blodsukker. Symptomer på type 1 diabetes kan påvirke kroppen gradvist eller pludseligt.

Tørst og vandladning

Når type 1 diabetes er til stede, kroppen trækker væske fra væv til at hjælpe fortynde den overskydende glukose i blodet, som kan gøre dit barn mere tørstig end normalt, da kroppen forsøger at erstatte denne væske. Den ekstra glucose skylles ud af kroppen i urinen. Denne handling forårsager den person til at foretage hyppige ture til badeværelset til at passere store mængder urin. Det øgede behov for at urinere kan forårsage dit barn til at tisser i sengen om natten.

Sløret syn

Dit barn kan klage over sløret syn, hvis han har barn-debut diabetes. Kroppen kan trække væske fra linserne i øjnene, når en persons blodsukker er for højt, hvilket kan påvirke den måde øjnene fokusere.

Sult

En person med type 1-diabetes kan opleve intens sult. Da cellerne ikke har den nødvendige mængde af glucose til energi, kroppen craves flere fødevarer til brug som brændsel, men de væv, vil ikke modtage den nødvendige energi uden hjælp af insulin.

Vægttab og træthed

På trods af en øget appetit, kan dit barn tabe sig. Musklerne og fedtdepoter skrumpe som kroppen nedbryder disse væv som en måde at få energi til de sultne celler. Mayo Clinic rapporter om, at en uforklarlig vægttab er ofte det første symptom på denne betingelse. Når kroppen ikke har nok energi, kan dit barn opleve træthed og sløvhed.

Infektioner

Det første symptom på type 1 diabetes hos spædbørn og småbørn må være en gær infektion, der forårsager en alvorlig ble udslæt. En vaginal gær infektion i en pige, der ikke har påbegyndt puberteten kan være et symptom på type 1-diabetes.

Diabetisk ketoacidose

Hvis type 1 diabetes går udiagnosticeret og ubehandlet, kan blodsukkeret blive meget høj, hvilket forårsager diabetisk ketoacidose. Symptomer på denne alvorlige tilstand kan forveksles med influenza eller blindtarmsbetændelse. Symptomer på diabetisk ketoacidose omfatter dyb og hurtig vejrtrækning; tør hud og mund; blussende ansigt; frugtagtig-ildelugtende ånde; kvalme eller opkastning, som kan påvirke evnen til at holde væsker ned; mavesmerter; og tab af bevidsthed.

Højt blodsukker

Ifølge National Institutes of Health, yderligere tegn på type 1 diabetes indbefatter mindst to fastende blodglucoseniveauer på over 126 mg / dl, en ikke-fastende glucoseniveau på mere end 200 mg / dl ledsaget af symptomer på denne tilstand og en oral glucosetolerancetest resultat af over 200 mg / dl to timer efter at have drukket en glucoseopløsning.


        

Udgiv min kommentar