Fantacine.com

Lammelse som følge af diabetes

Diabetes, en kronisk sygdom, der involverer uregelmæssigheder i kroppens evne til at bruge sukker, påvirker millioner af amerikanere. Sygdommen er lumsk, der forårsager nyresvigt, blindhed, hjerteanfald og slagtilfælde. Hvis du har diabetes, er i risiko for diabetes, eller har en familie historie af diabetes, kan en ekstra symptom på en diabetes-relateret sygdom involverer lammelse.

Vocal Cord Lammelser

Vocal ledningen lammelse kan være forårsaget af et slagtilfælde, som kan være forårsaget af diabetes. Mayo Clinic forklarer, at med denne lidelse er de nerveimpulser til strubehovedet afbrudt, hvilket resulterer i muskel lammelse. Hvis vokale ledningen er lammet i en lukket stilling, er luftstrømmen i lungerne påvirket. Hvis det er lammet i åben position, kan din stemme blive breathy, hæs eller svag.

Bells parese / neuropati

Neuropati opstår, når høje blodsukkerniveauer er til stede over en lang periode. Diabetisk neuropati er nerveskader af diabetes. Bells parese (lammelse i den ene side af ansigtet) skyldes fokal neuropati, en type diabetisk neuropati, hvor en gruppe af berørte nerver forårsager pludselig svaghed eller smerte. Symptomerne omfatter dobbelt syn.

diabetes mellitus

Diabetes mellitus (gastroparese) er en medicinsk tilstand, hvor en muskel i maven er lammet. Mad og sekreter kan ikke tømmes normalt fra maven, hvilket resulterer i kvalme og opkastning. Denne betingelse kan også være forbundet med lammelse af tyndtarmen og tyktarmen. Neurologiske langsigtede komplikationer fra diabetes kan føre til disse lammende gastrointestinale lidelser.

Slag

The American Diabetes Association rapporterer, at to ud af tre mennesker diagnosticeret med diabetes vil dø af slagtilfælde eller hjertesygdom. Lammelse er en af ​​de mest almindelige handicap forårsaget af slagtilfælde. Den lammelse eller svaghed kan påvirke kun ansigt, arm eller ben, eller kan påvirke en hel side af kroppen og ansigtet.

Forbigående iskæmisk anfald

Skyldes en midlertidig afbrydelse af blodtilførsel til hjernen, en forbigående iskæmisk anfald (TIA) frembringer symptomer, der ligner et slagtilfælde --- imidlertid er den sædvanligvis kun varer nogle få minutter, hvilket resulterer i ingen permanent skade. Symptomerne omfatter pludselig svaghed og følelsesløshed eller lammelse i ansigtet, arme eller ben, typisk på den ene side af kroppen. Mayo Clinic rapporter én risiko for denne lidelse er diabetes, der indsnævrer arterierne til hjernen gennem akkumulering af fede indskud.


        

Udgiv min kommentar