Fantacine.com

Hvad er Zero Negative leddegigt?

Sero-negative leddegigt er diagnosen gives til en person, hvis blod arbejde tager ikke højde for hans arthritis symptomer. Han oplever lignende ubehag, men mangler antistoffet, eller "rheumatoid faktor" traditionelt stede i dem diagnosticeret med sygdommen.

Rheumatoid Factor

Firs procent af voksne med RA test positiv for rheumatoid faktor. Tilstedeværelsen af ​​RF ikke endeligt diagnosticere en person. Hendes symptomer og sygehistorie skal tages i betragtning. Røntgenstråler kan anvendes til at se, om joint inflammation forekommer på begge sider af kroppen, en vigtig afgørende faktor i diagnosen af ​​RA.

Misforståelser

Sygdommen er ofte fejlagtigt som "nul-negativ", men den korrekte betegnelse er "sero-negativ", hvilket betyder, at reumatoid faktor ikke er til stede i kroppen serum.

Rheumatoid arthritis

Leddegigt er en autoimmun sygdom med en ubestemt årsag, hvor kroppen angriber sine egne celler og væv. Bevægelse kan begrænses, og er normalt meget smertefuld på grund af periodisk inflammation i leddene.

Behandling

Der er ingen kendt kur mod RA, men kortikosteroider, NSAID, massage og yoga kan bidrage til at forbedre kvaliteten af ​​hverdagen.

Berømte Slips

Kathleen Turner og Lucille Ball begge led af RA.


        

Udgiv min kommentar