Fantacine.com

Sådan at rydde op efter en oversvømmelse

Sådan at rydde op efter en oversvømmelse


Oversvømmelser kan forårsage ødelæggende ruin til private hjem og virksomheder. Hvis du bor i et område, der er udsat for oversvømmelser, kan du vide, hvor meget arbejde det er at rydde op efter de oversvømmelser har trukket sig tilbage. Hvis du aldrig har været igennem en oversvømmelse før, her er nogle ting, du skal gøre for at rydde op efter en oversvømmelse.

Instruktioner

1 Brug en skovl til at fjerne så meget af mudderet, at vandet transporteres ind i dit hjem som muligt. Chancerne er mudderet er forurenet. Brug gummihandsker og støvler. Slange off uanset mudder tilbage efter skovle.

2 Skrub vægge, gulve og køkkenborde, indbyggede hylder og alle andre overflader, der kom i kontakt med oversvømmelser med en blanding af to spiseskefulde chlorerede blegemiddel pr en liter varmt vand.

3 Fjern alle møbler, tøj, tæpper, gardiner og andre sådanne poster og lufte dem uden for huset. Slip af med noget, der er for beskadiget eller ikke kan desinficeres og rengøres, såsom tæpper, tæpper og nogle polstrede møbler.

4 Åbn vinduer og køre en affugter eller air condition for at fjerne fugten fra huset. Cirkulere luften i huset med fans. Støvsug op nogen skimmel eller meldug.

5 Sæt enhver vægplader eller paneler eller fjerne enhver plaster, der kom i kontakt med oversvømmelser. Fjern eventuelle dæmpet isolering og kassér. Træk op gulvbelægning såsom linoleum at tillade undergulv tørre.

6 Rengør mudder og andet affald fra bøger, billeder og vigtige papirer. Placere dem i plastposer og fryse dem, indtil de kan sorteres og renses senere.

TIPS

  • Tag billeder eller en video af alle vandskade, før du rydde op efter en oversvømmelse. Dokumentation skaden er en god idé, når det drejer sig tid til forsikringskrav.
  • Tænd for varmen, hvis varmesystemet ikke er blevet skadet i oversvømmelsen. Dette vil bidrage til at tørre ud i huset.
  • Har du en elektriker kontrollere ledninger system. Eventuelle beskadigede forretninger og ledninger skal udskiftes.
  • Vask dine hænder med sæbe og varmt vand efter du rydde op efter en oversvømmelse. Tøj slidte under oprydning skal vaskes i varmt vand og rengøringsmiddel, adskilt fra andre poster.
  • Følg det gamle ordsprog "Når du er i tvivl, smide det ud", når det kommer til at rydde op efter en oversvømmelse. Hvis du tror, ​​nogen møbler, dåsemad, legetøj eller andre genstande kan ikke ordentligt rengjort og desinficeret eller har været stærkt beskadiget, smide dem ud.
  • Forsøg ikke at genbruge en madras, der er blevet beskadiget i en oversvømmelse. Smid den ud og købe en ny.
  • Du må ikke drikke eller rydde op med vand kan være forurenet. Spørg din lokale Health Department om status af vandet før du bruger det. Bring vand på flaske til at drikke, mens oprydning efter en oversvømmelse.

        

Udgiv min kommentar