Fantacine.com

Hvordan Art & Music hjælpe mennesker med depression?

Behandling gennem kreativitet

Mange deprimerede individer løfte deres humør gennem den kreative proces ved at bruge kunst terapi, der omfatter maleri, skrivning og performancekunst. Mens kunstterapi traditionelt fokuserer på at bruge billedkunsten til at hjælpe den enkelte, musik mherapy er en anden gren, der tillader den enkelte at lytte til og / eller "play" musik for at udtrykke og forstå sine følelser. Alle kan øve kunstterapi, da det henvender sig til en bred vifte af problemer, fra psykologiske dem til at hjælpe med rehabilitering. En kunst terapeut kan hjælpe dig med at analysere dine kreationer til at opdage skjulte betydninger, nye sider af dig selv, som kan ligge i dvale, og kan hjælpe dig til at overvinde hindringer holde dig fra at leve et lykkeligere liv.

Kommunikation

Kunst og musikterapi er idealer værktøjer til at kommunikere på måder, som ord ikke altid tillader. Sommetider følelser er så dybtliggende, for eksempel, at et maleri kan hjælpe den enkelte bedre udtrykke, hvad han føler. Også mange mennesker er ikke behageligt at tale om deres problemer. Kunst terapi redder dem fra altid at skulle. Mens en kunst terapeut måske ønsker at diskutere de betydninger, der ligger i kunstværket med kunden / kunstner, kan dette komme senere, når en sikker sammenhæng er blevet etableret. Musik har længe været anset for at have helbredende egenskaber, hele vejen tilbage til Platon og Aristoteles. Og mange romantiske filosoffer og kunstnere har kaldt det den største af kunst. Uanset om du lytter til det, eller skaber det, musik nedskæringer lige til hjertet og kan give katarsis for de mest modløs enkelte.

Kreativitet og Emotion

Mange af vores psykiske problemer er ofte ubevidste. Vi er således i stand til at se dem i vores dag-til-dag liv. Ved at bruge kreative udtryk, er de mange blokke til vores ubevidste omgået. Dette er den frigørelse og sund potentiale lave kunst, uanset hvor godt eller dårligt det er. Lytte til musik har også det fordele, og kan hjælpe løsne smertefulde følelser på en behagelig måde. Det vigtige er, at den enkelte har mulighed for at udtrykke sig --- det handler ikke om, hvorvidt du kan sælge arbejdet på et galleri. Det er ikke at blive dømt som. Arbejdet er der for at hjælpe de enkelte access visse følelser for at leve et mere afbalanceret og sundere liv. Der er nogen uenighed om, hvorvidt en person kan praktisere en mindre form for kunst terapi alene. Det vil sige, uden hjælp fra en terapeut. Men da dette fortsat kontroversielt, lad os se på et grundlæggende overblik over hvem kunstterapeut er, og hvad hun gør.

The Art terapeut

Kunst og musikterapeuter, mens teknisk uddannet forskelligt, er generelt dynamiske individer, veluddannede i både kunst (og / eller musik) og terapi. Ved hjælp af en persons kreative udtryk, kan terapeuten forstå den overordnede stemning af en individuel og kan diagnosticere alvorlige problemer såsom depression gennem nonverbale symbolske budskaber og metaforer. Terapeuter arbejder med enkeltpersoner i en-til-en voksen og barn behandling samt med grupper, familier, venner og par. Nogle terapeuter arbejder sammen som et team.


        

Udgiv min kommentar