Fantacine.com

Neurologiske symptomer, der ligner multipel sklerose

Multipel sklerose påvirker hver person på en anden måde. Neurologiske symptomer, der ligner multipel sklerose tjener også som grundlag til diagnosticering andre kroniske tilstande. Decideret nerveskader fører sædvanligvis til diagnosticering af dissemineret sklerose.
Neurologiske symptomer på multipel sklerose har tendens til at blive vist i alderen 20 og 40, selv om nogle mennesker ikke ved, at de har det. Tidlige symptomer kan komme og gå, og dermed disse symptomer forbliver ubehandlet. Det er grunden til, at multipel sklerose er en "regel i" diagnose. De neurologiske symptomer er fælles for andre kroniske sygdomme, der skal "udelukkes" først.

Ukendte Tidlige symptomer

Disse tidlige symptomer omfatter prikken og følelsesløshed, som er "pinde og nåle" effekt. Disse er neurologiske i naturen som de normalt skyldes pres på en nerve. Tab af balance er en anden meget tidligt symptom, er også almindeligt at øreinfektioner, indre øre lidelser eller alkohol tilbagetrækning --- for blot at nævne et par problemer, der interfererer med diagnosen.
Optisk neuritis er betændelse i synsnerven, der forårsager sløret eller dobbelt syn. I de fleste tilfælde er denne definition neurologisk symptom fører til diagnose af dissemineret sklerose.

Årsager til neurologiske symptomer

Der er beskyttelsen over nervefibrene i hjernen. Disse fibre transmittere meddelelser til andre dele af kroppen fra hjernen og bruge rygmarvsvæsken som den vigtigste metode til transport.
Myelin er, at beskyttende kappe. Skader og det ultimative forringelse af myelin få indtryk af neurologiske symptomer. Berørte områder af hjernen gøre en enorm forskel med hyppigheden og sværhedsgraden af ​​neurologiske symptomer. Disse områder dukke op på magnetisk resonans imaging (MRI) billeder som hvide pletter (læsioner).
Placeringen af ​​læsioner med til at "kort" ramte områder, hvor beskeder ikke kan komme igennem eller forvrængning af signaler forårsager blandede budskaber. Således MRI hjælper med at identificere oprindelsen af ​​de skader, der forårsager de neurologiske symptomer, der ligner multipel sklerose.

Neurologiske symptomer og diagnose

Ingen kender den præcise årsag til multipel sklerose. Teorier omfatter indflydelsen af ​​geografi, rygning og gener. Vacciner er "udelukket" baseret på omfattende studier. Forskere er generelt enige om, at multipel sklerose kan være en autoimmun sygdom ligner fibromyalgi, kronisk træthedssyndrom, lupus, leddegigt og andre. Kroppen har infektion af brandmandskabet der bliver overaktiv forårsage skade på organer, muskler og nerver. Dette er grunden til, at patienter, som initialt kan modtage diagnosticering af en sygdom, der ligner multipel sklerose.
Over tid, dukker andre symptomer komplicerer hastigheden af ​​en endelig diagnose. Disse yderligere neurologiske symptomer omfatter muskelspasmer, varme / kulde følsomhed, træthed og ændringer i opfattelsen og kognitiv tænkning. Efter fremkomsten af ​​disse symptomer, kan en patient langsomt opleve tale og synkebesvær, rysten, gangbesvær, spasticitet og mere.

Almindelige form for multipel sklerose

To individer sjældent til stede med identiske symptomer. Læger og forskere bruger sub-grupperinger til at forudsige sværhedsgraden og forventede resultat af behandlingen. Størstedelen af ​​MS befolkning (90 procent) har recidiverende-remitterende multipel sklerose. Deres tilbagefald eftergive med hel eller delvis tilbagevenden til normal.
Der er en række symptomer, forskelligartede mønstre af berørte nerver, varighed tilbagefald, mængden af ​​opnåede nyttiggørelse og længden af ​​tid mellem tilbagefald. Efter mange års behandling, vil de fleste mennesker med RRMS overgangen til en sekundær progressiv fase.
Flere behandlinger er tilgængelige til at forsinke progression af recidiverende-remitterende multipel sklerose. Sekundær progressiv ikke reagerer på de fleste behandlinger. Det skaber også en vanskelig livsstil. Mennesker med SPMS vil opleve handicap.

De tre progressive

Hver af de progressive former for multipel sklerose har sin egen unikke neurologiske, fysisk og invaliderende grad af tilbagegang med en vis overlapning. En persons alder ved diagnose er en medvirkende faktor. Den enkelte oplever en delvis genrejsning tilbagefald vil overgangen til sekundær progressiv meget hurtigere.
De tre progressive former omfatter:

Primary-progressive multiple sclerosis affects about 12 percent of people 40 years old or more with multiple sclerosis. These patients tend to develop disability much more quickly as treatments are not dependable.
Progressive-relapsing multiple sclerosis is rare. Relapses happen sporadically and relief rarely means this person returns to normal.
Secondary-progressive multiple sclerosis follows many years of relapsing-remitting multiple sclerosis. There is less inflammation but more nerve degeneration.


        

Udgiv min kommentar