Fantacine.com

Vand & Bone Disease

Vand & Bone Disease


Forbrugende forurenet vand over lange perioder kan have negative virkninger på kroppen, og hvordan det fungerer. En af disse virkninger kommer i form af en knoglesygdom, der kaldes skeletal fluorose. Skeletal fluorose forhold påvirker folk i så mange som 25 lande i Asien og Afrika, ifølge Neurology Indien, en medicinsk henvisning tidsskrift. Når venstre ubehandlet, kan neurologiske lidelser udvikle sig.

Identifikation

Den menneskelige krop kræver regelmæssige mængde vand på en løbende basis for overlevelse. I nogle områder kan vandet sanitet metoder indarbejde fluorid som en af ​​de kemikalier, der anvendes til at levere rent drikkevand. Men ifølge Neurology Indien, indtage mere end 6 milligram fluorid per dag regelmæssigt kan forårsage en arthritisk knogle tilstand kaldet skeletal fluorose at udvikle sig.

Symptomer

Symptomer på en vand-induceret knoglesygdom kan optræde som dental og knoglelidelser. Dental betingelser kan vise pletter og grubetæring på tænderne og eventuel erosion af emaljen. Som fluor fortsætter med at akkumulere, kan personer begynde at vise vertebrale deformiteter og neurologisk svækkelse. Det kan tage 10 til 30 år efter dental symptomer fremmøde knoglelidelser udvikler. I løbet af denne tid, fluorid akkumuleres i kroppens knoglestrukturer.

Progression

Vedvarende ledsmerter og stivhed er karakteristiske for knoglesygdomme forårsaget af forurenet vand, svarende til fluorid, en offentlig sundhed ressource site. I de mere fremskredne stadier af skeletal fluorose, kan personer udvikle en "Klokkeren" tilstand, som i sidste ende svækker rygmarven. Som rygsøjlen begynder at degenerere, kan kompression af rygmarven skyldes skævt ryghvirvler og unormal knogle vækster, eller sporer. Neurologiske symptomer kan udvikle sig i form af svær hovedpine, kramper, muskelkramper og sløret syn.

Diagnose

På grund af de arthritis-lignende symptomer forbundet med knoglesygdomme forårsaget af forurenet vand, kan tilstanden være vanskelig at diagnosticere. Ifølge Fluor Action Network, kan forhold som slidgigt og leddegigt forveksles med debuterende symptomer på skeletal fluorose. Fremskredne stadier af knoglesygdomme kan ligne andre knogle-relaterede lidelser, såsom osteomalaci osteoporose og osteoschlerosis. Ifølge Neurology Indien, urin test er den bedste indikator for kosten fluorid indtagelse. For at opnå en nøjagtig niveau, flere tests i løbet en dags tid giver en mere nøjagtig aflæsning end en tilfældig stikprøve.

Behandling

Behandling af vand-induceret knoglesygdom kræver enkeltpersoner til at holde op med at indtage vand fra forurenede kilder. Dette gør det muligt for kroppen at udskille akkumulerede beløb, selv om denne proces kan tage måneder eller endda år, fordi knoglerne kan frigive fluorid reserver i et langsomt tempo. Lægemiddelbehandlinger er uudviklet, selvom forskningsresultater påviser calcium, aluminiumsalte og magnesium øger udskillelseshastigheden samtidig reducere kroppens hastigheden af ​​fluorid absorption. I nogle tilfælde har magnesium mangler også været forbundet med en høj fluorid absorptionshastighed i legemet.


        

Udgiv min kommentar