Fantacine.com

Naturlige retsmidler mod depression

Depression er en fangst alle betegnelsen for et sæt af affektive lidelser lige fra depression (også kaldet klinisk depression) til sæsonmæssige affektiv lidelse. I populære brug udtrykket generelt anvendes på enhver lav eller ned tankegang. Dens symptomer omfatter håbløshed, nedsat libido og søvnløshed. Det kan føre til problemer med hukommelse, koncentration og, hvis venstre ubehandlet, selv selvmordstanker. Depressive tilstande behandles normalt med antidepressiv receptpligtig medicin. I tilfælde af at et alternativ til receptpligtig medicin er ønsket, er der en række forskellige naturlige midler, der kan hjælpe til at styre depression.

Perikon

Perikon er en af ​​de mest udbredte naturlige retsmidler mod depression. Det menes at hjælpe øge indholdet af serotonin i hjernen, som hjælper med at forbedre humøret. Det er normalt tages i kapselform.

Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba er en urt, der er blevet rapporteret at øge blodgennemstrømningen til hjernen og menes at hjælpe med at lindre symptomer på depression. Det fås i kapselform.

sibirisk Ginseng

Sibirisk ginseng er en rod, som menes at afbalancere humør regulering neurotransmittere, såsom dopamin og serotonin. Det er normalt taget i kapselform.

5-HTP

5-HTP eller 5-hydroxytryptophan er en forløber for neurotransmitteren serotonin. Det menes, at 5-HTP kan hæve serotonin i hjernen. Det fås i kapselform.

B vitaminer

B vitaminmangel kan spille en medvirkende rolle i depressive tilstande. Supplering med en B-vitamin-kompleks, som regel i kapsel eller tablet former, kan korrigere ubalancen og bidrage til at lindre symptomerne på depression.


        

Udgiv min kommentar