Fantacine.com

Cayennepeber Side Effects

Bortset fra cayennepeber varme, er der andre mere alvorlige bivirkninger fra denne utroligt krydret peber. I denne artikel beskrives mange af disse bivirkninger, samt potentielle risikofaktorer, der er involveret, når du bruger cayennepeber enten i pulverform eller creme formular. Disse udsagn er ikke beregnet til at diagnosticere eller behandle eventuelle sygdomme og som altid, bør du søge professionel lægelig rådgivning, før der gives nogen behandling.

Betydning

Mens cayennepeber har sine fordele, såsom vægttab og forbedret kardiovaskulære og respiratoriske funktion, er der flere bivirkninger, du bør være opmærksom på. Bivirkninger variere i sværhedsgrad; de giver nok ubehag og potentielle sundhedsrisici for at fortjener alvorlig overvejelse.

Dangerously Hot

Mens mange mennesker begynder den populære vand og cayennepeber kost, de er uvidende om mængden af ​​ubehag, de er ved at underkaste sig. Ikke alene cayennepeber brænder på vej ind i din krop, det brænder lige så intenst forlader kroppen. Mens den indledende afbrænding kan være noget uventede og ubehagelige, betyder det passere i tid. Lempelse i dette program vil hjælpe dig opbygge en tolerance over for varme.
I hundreder af år har indfødte amerikanere brugt cayennepeber til at behandle mavesmerter og forstoppelse. Desværre, hvis der tages store mængder af cayennepeber, kan det fremkalde endnu mere intens mavesmerter, opkastninger og kan forværre mavesår.

Cayenne peber og fødevareallergi

Mennesker, der er allergiske over for kiwier, bananer og avocadoer også kan være allergiske over cayennepeber. Læger kan teste for det specifikke allergi.

Cayenne Pepper og medicin

Cayenne peber kan have en negativ interagere med blodfortyndende medicin, antacida og aspirin. Det er bedst at rådføre sig med en læge for at sikre, at der ikke er nogen risiko for et sådant møde.

typer

I sin pulverform, cayennepeber forårsager irritation af slimhinderne og producerer forbrændinger og brænden i og omkring øjne, næse og mund. Når det påføres topisk på huden som en salve, som kan anvendes til at lindre smerten ved arthritis, det behandlede område oplever ofte brændende fornemmelser.

Advarsel

Cayenne peber bør ikke anvendes på børn under en alder af to år. Som med alle kemikalier eller potentielle fødevarer farer, holde cayenne peber, i enhver form væk fra børn. Selv om der er ingen tegn på bivirkninger med brug under graviditet, er det bedst at rådføre sig med en læge eller uddannet medicinsk person, der kan give indsigt til en eventuel ulejlighed.

Overvejelser

Med ordentlig forskning og faglig høring, er det let at undgå skadelige interaktioner. Cayenne peber kan være en gavnlig urte behandling, så længe omhu og omtanke praktiseres.


        

Udgiv min kommentar