Fantacine.com

Virkningerne af en højere systolisk Vs. Diastoliske blodtryk

Modtagelse af et højt blodtryk læsning bør anvendes som et advarselssignal. Førende til mange potentielle negative forhold, er det vigtigt at tage sig tid til at forstå virkningerne af højt blodtryk --- især fordi betingelse påvirker over 30 procent af alle voksne i USA.

Systolisk vs. Diastolisk

Systoliske tryk er en måling af trykket, hvormed blodet rammer væggen af ​​arterien under øjeblikke af kontraktion af hjertet. Dette er det højere tal.

Diastoliske tryk er en måling af trykket, hvormed blodet rammer væggen af ​​arterien under øjeblikke i-mellem kontraktioner af hjertet. Dette er det lavere antal.

Alder

Betydningen af ​​hvert tal afhænger alder. Yngre mennesker naturligt har lavere systoliske tryk --- gør diastoliske aflæsninger vigtigere. Aging forårsager det omvendte forhold og gør systoliske blodtryk en mere præcis aflæsning af blodtrykket jo ældre man er.

Forskelle

For voksne, et højt systolisk tryk, og samtidig opretholde et normalt diastolisk tryk anses generelt dårligere end begge har høje målinger. Dette er også kendt som isoleret systolisk hypertension.

Høje Resultater

Aflæsningen af ​​systolisk tryk over 140 og det diastoliske tryk over 85 anses for at være højt blodtryk aflæsninger.

farer

Heart-, slagtilfælde og talrige andre alvorlige lidelser kan være forårsaget af indtræden af ​​hypertension og isoleret systolisk hypertension; Derfor er det vigtigt at diagnosticere og behandle sygdomme tidligt.


        

Udgiv min kommentar