Fantacine.com

Ekkokardiografi Rapporter: Hvad resultaterne betyder

heart Størrelse

Resultaterne af din ekkokardiografi kan vise din læge, hvis dit hjerte er forstørret. Denne betingelse er kendt som kardiomegali. Udvidelsen kan være et resultat af forskellige sygdomme, forhøjet blodtryk eller ventil skader. Kardiomegali kan behandles på flere måder. En måde er at behandle den underliggende sygdom. En anden metode er at forsøge forskellige medikamenter, såsom diuretika, betablokkere eller ACE (angiotensin-converting enzyme) hæmmere. I nogle tilfælde skal udvidelsen af ​​hjertet korrigeres kirurgisk.

heart Strength

Ekkokardiografi måler også mulighed for dit hjerte til at pumpe. "Ejektionsfraktion" er et begreb, der anvendes til at beskrive hjertets styrke i at pumpe blod ud af en ventrikel under hvert hjerteslag. "Cardiac output" er målingen af ​​volumenet af blod, der pumpes i et minut. Når hjertet ikke har tilstrækkelig pumpe styrke, kan hjertesvigt være en alvorlig risiko.

hjerteskader

Resultaterne af en ekkokardiografi kan give din læge en idé om eventuelle skader på hjertet, der kan være til stede. Testen måler for at se om alle dele af hjertet fungerer korrekt. Hvis en del af hjertet ikke bevæger sig, som det skal, kan det være en indikation af koronararteriesygdom, oxygen reduktion fra en tidligere hjerteanfald eller andre forskellige helbredsproblemer. Hvis skader på hjertet bliver opdaget, kan det behandles med en eller flere af følgende tiltag: kirurgi, livsstilsændringer og medicin.

hjerteklapper

Hjertets ventiler åbner og lukker under processen med at pumpe blod. En ekkokardiografi kan vise problemer med ventiler, der ikke kan åbnes bred nok eller ikke lukker helt. Ventiler, der ikke åbne eller lukke korrekt kan overanstrengelse hjertet og reducere blodgennemstrømningen, hvilket igen reducerer mængden af ​​ilt nå hjertet. Dette kan svække hjertemusklen. Tilstande involverende hjerteklapper kræver ofte kirurgisk korrektion.

Generelle Mangler

Nogle personer er født med strukturelle hjerteproblemer eller "medfødte defekter" af hjertet. Disse defekter kan detekteres ved ekkokardiografi. Disse defekter kan involvere ventiler, kamre eller fartøjer i hjertet. Hjertefejl kan være mild og forårsage kun mindre symptomer såsom lejlighedsvise små forstyrrelser i rytmen. På den anden side er nogle strukturelle problemer er livstruende og kræver kirurgi, medicin og livsstilsændringer.


        

Udgiv min kommentar