Fantacine.com

Vægttab med MVP

Mitralklapprolaps (MVP) er et hjerte tilstand, hvor mitralklappen ikke fungerer korrekt. Symptomerne på MVP varierer i sværhedsgrad fra patient til patient. Mange med den betingelse ikke oplever nogen symptomer, og ikke kræver nogen behandling. Den anden ende af spektret er de sjældne tilfælde, der har brug for kirurgi til at reparere ventilen. Evnen hos patienter med MVP at tabe varierer også baseret på sværhedsgraden af ​​symptomerne.

Symptomer

MVP symptomer udgør et unikt sæt af udfordringer til dem, der ønsker at tabe sig. Symptomerne kan omfatte hjertebanken, skarpe brystsmerter, åndenød, svimmelhed, træthed, lavere kardiovaskulær udholdenhed, angst, hovedpine, humørsvingninger og svimmelhed, når man står op hurtigt. Afhængig af patienten og hans generelle sundhed, kan motion øge eller mindske sværhedsgraden og intensiteten af ​​disse symptomer.

Motion og Træthed

Eftersom overdreven træthed er et symptom på MVP --- og en faktor, der gør symptomerne værre --- opretholde en øvelse program kan være svært for nogle. For dem med mere alvorlige tilfælde kan lav intensitet øvelse som at gå anbefales, i hvert fald som en øvelse program påbegyndes. Hvis du falder ind under denne kategori, skal du være i stand til gradvist at øge dit aktivitetsniveau, men kan have til at lysne intensiteten såfremt sådanne symptomer som smerte eller svimmelhed brystet er erfarne.

Nogle MVP patienter har svært ved at få og opholder sig motiveret til at udøve. De rapporterer følelse af svaghed og trættende nemt. Dette kan skyldes, MVP konsekvenser det autonome nervesystem, der regulerer puls og vejrtrækning. For disse personer, er blod leveret mindre effektivt til ilt under motion, især høj intensitet øvelse, der bidrager til følelsen af ​​træthed.

For de fleste mennesker med MVP, anbefales aerob øvelse at hjælpe med at lindre symptomerne. For patienter, der har svært ved at løbe, fordi deres tilstand forårsager deres hjerte til at fungere mindre effektivt, er foreslået alternativer såsom cykling og svømning. Den gode nyhed er, at undersøgelser har vist, at MVP patienter, der gør aerobe motion regelmæssigt rapportere et fald i symptomerne på deres tilstand. Din øvelse intensitetsniveau bør diskuteres med din læge.

Drik masser af vand

Dehydrering gør symptomerne på MVP værre. Kom masser af vand er, at langt vigtigere at MPV syge, især hvis væske tabt under øvelse. De fleste MVP patienter bør drikke mindst 64 ounce af ikke-koffeinholdige drikkevarer om dagen. Mere bør indtages, hvis du sveder meget.

kostvaner

Et ord hadet af mange trænere og ernæringseksperter, bør crash kost især undgås ved dem med MVP. Fordi symptomer omfatter angst, træthed, agitation og svimmelhed, blandt andre, bør dem med MVP være sikker på at få en god balance af essentielle næringsstoffer --- og passende kalorier til at støtte deres generelle sundhed.

Kost piller og andre medikamenter

Nogle MVP patienter vil blive lagt på betablokkere eller andre medikamenter af deres læger. Rådfør dig med din læge, før at kombinere dette med andre medikamenter, herunder over-the-counter kost piller til at tabe. Nogle af disse medikamenter kan øge hjertebanken. Undgå også adrenalin, efedrin og ephedra, der findes i visse lægemidler til behandling, forkølelse og astma. Medicin, naturlægemidler kosttilskud og fødevarer, der hævder at understøtte vægttab kan også indeholde disse ingredienser.


        

Udgiv min kommentar