Fantacine.com

Campingpladser i nærheden af ​​Clarksville, VA

Byen Clarksville ligger langs bredden af ​​Buggs Island Lake, også kendt som Kerr Lake, i syd-centrale Virginia. Når centrum af Southside Virginia tobak handel, er Clarksville i dag bedst kendt som porten til 50.000-acre sø - dannet af en dæmning på Roanoke River - og de mange rekreative aktiviteter, det giver. Ligegyldigt hvad din camping behov måtte være, bør en af ​​fire campingpladser i nærheden af ​​Clarksville opfylde dine behov.

Occoneechee State Park

Occoneechee State Park (dcr.virginia.gov), tre miles nordøst for Clarksville, dækker næsten 2.700 acres af skovområder langs bredden af ​​Buggs Island Lake. Åben hele året, dets campingpladser B og C har snesevis af sider - mange med el og vand - der kan rumme autocampere eller telte. Campground B kan håndtere autocampere op til 35 fod i længden, mens de steder på campingpladsen C har en maksimal længde på 30 fod. En rytterstatue campingplads, åbent fra begyndelsen af ​​marts til begyndelsen af ​​december, har omkring et dusin steder og et dusin dækket boder til heste. Steder på alle campingpladser har borde og havegrill. Badehuse i hver enkelt campingplads tilbyder varmt brusebad og flush toiletter. Bunkhouse indkvartering og udlejning hytter er tilgængelige i parken for noncampers. Park faciliteter omfatter vandrestier, tre båd ramper, bådudlejning, en legeplads, picnic områder og en søen amfiteater for fortolkende natur og indianske kulturprogrammer.

Longwood Park

Omkring fem miles syd-sydøst for Clarksville, skovrige Longwood Park (reserveamerica.com) giver også adgang til bredden af ​​den vidtstrakte sø, der skræver over grænsen mellem Virginia og North Carolina. Rekreative aktiviteter på parken omfatter cykling, sejlads, fiskeri, vandreture og svømning. Parkens campingplads, åben fra begyndelsen af ​​april til slutningen af ​​oktober, har mere end fem dusin campingpladser, omkring halvdelen med elektricitet. Faciliteterne omfatter flush toiletter, brusere, borde, brand ringe, en legeplads, drikkevand og en dump station.

Rudd Creek Recreation Area

Rudd Creek Recreation Area (reserveamerica.com) ligger langs den nordlige kyster Buggs Island Lake omkring syv miles nordøst for Clarksville. Dens campingplads, åben fra begyndelsen af ​​april til slutningen af ​​oktober, har omkring 100 campingpladser, tre fjerdedele med elektriske tilslutninger. Spredt over hele campingområdet er flugter og hvælving toiletter, bad huse, picnic krisecentre og legepladser. Blandt de rekreative aktiviteter på Rudd Creek er sejlsport, fiskeri, vandreture og svømning. Native dyreliv, som du måske få øje på i og omkring det rekreative område omfatter bomuldshalekaniner, ræv, vagtler, vaskebjørn, whitetail hjorte, vilde kalkun og flere arter af ænder og gæs.

Ivy Hill Campground

Hvis du ønsker at usleben det en smule, men stadig ønsker at bo tæt på søen, Ivy Hill Campground (ingen hjemmeside, State Road 825, Clarksville, 434-738-6143) har 25 steder uden forsyningsselskaber. Campingpladsen er åben fra begyndelsen af ​​april til slutningen af ​​oktober, kan rumme telte og selvstændige autocampere, men det har ingen pull-through sites for sidstnævnte, eller nogen forbindelser til internettet eller TV, hvilket gør Ivy Hill en stille retræte fra den stadig kablede verden. Selv relativt begrænsede, må campingpladsen faciliteter inkluderer en overdækket picnic pavillon, borde, brusere og en dump station.


        

Udgiv min kommentar