Fantacine.com

Hvordan virker et olieudslip Affect Life?

Hvordan virker et olieudslip Affect Life?


Olieudslip er skadelige på mange flere måder end det ville oprindeligt synes. Dens virkning på livet er mangesidet og vidtrækkende, end den skade livet i havet. Som det fremgår af det defekte BP olie godt, at spildt gallon på liter olie i Den Mexicanske Golf i 2010, stort set alle områder af livet er påvirket.

Marine Life

Alle har set billederne af olie-gennemblødt fugle og fisk, men et olieudslip har en skadelig bølgeeffekt slags. Marine økosystemer, mens elastisk, er ganske delikat og den mindste ting kan smide dem ud af balance, hvilket skaber en negativ kædereaktion. Problemet er, at olieudslip er ikke let i naturen, og nogle gange opsving kan tage år. For at gøre tingene endnu mere komplicerede, nogle økosystemer genvinde bedre, hvis oprydningen ikke er så aggressiv.

human Health

De mest dybtgående virkninger på mennesker mærkes på de forreste linjer i udslippet, og dem, der gør oprydningen. Ifølge en undersøgelse fra det nationale institut for Occupational Safety and Health på Exxon Valdez olieudslippet, symptomer på eksponering olie omfatter øjensmerter, hovedpine, opkastning og halsirritation. Indirekte virkninger kan mærkes så godt, afhængigt af placeringen og sværhedsgraden af ​​udslippet.

Økonomi

Ligesom økosystemer i vandet lider en negativ kædereaktion fra olieudslip, sådanne miljøkatastrofer har også en dyb økonomisk betydning. Oliepriserne kan gå op, hvis udslippet er af en tilstrækkelig stor størrelsesorden, hvor milliarder af liter olie er tabt. Plus, oprydningen selv er dyrt, med BP spill koster opad på $ 12,5 milliarder kroner. Endelig olieudslip resultere i tabte indtægter i fiskeindustrien for både fiskere og restauranter ens.

Boring

Hvis olieudslippet forekommer i en undersøisk brønd, så nye placeringer skal findes for mere boring, som er en risikabel proposition. Nye økosystemer vil blive bragt i fare, og arbejdere i olieindustrien, vil blive fordrevet. Plus, det er nogle gange paradoksalt, når de søger passende steder til boring. For eksempel er den mest rentable placering er ikke altid den sikreste.


        

Udgiv min kommentar