Fantacine.com

Hvordan du Catch Flesh Eating sygdom?

Hvordan du Catch Flesh Eating sygdom?

Hvad er Flesh Eating sygdom?

Kødet spise sygdom er teknisk kendt som nekrotiserende fasciitis. Det er en sjælden form for bakteriel infektion i huden, eller endog inden det underliggende væv, som er yderst smitsom og kan spredes meget hurtigt. Der er faktisk flere forskellige typer af bakterier, der kan forårsage kødet spise sygdommen forekommer. På trods af dette faktum, men effekterne er generelt de samme, og behandlingsmuligheder ikke varierer meget afhængig af den faktiske bakterielle type, der er involveret i infektionen.

Hvordan du Catch Flesh Eating sygdom?

Der er flere forskellige måder, hvorpå en person kan blive smittet med de bakterier, der er ansvarlige for udbrud af kød spise sygdom. Den ene samlende funktion mellem alle de forskellige måder sygdommen kan fanges, er, at de alle indebærer en brud i hudens overflade. Denne pause i huden kan skyldes traumer, kirurgi eller endda ved noget så lille som et nålestik eller en mindre slid. Når huden er brudt, men infektionen begynder, når bakterierne er ansvarlige for kødædende sygdom forurene stedet for beskadiget hud.

Hvad er behandlingsmuligheder for Nogen med Nekrotiserende fasciitis?

Når en diagnose er gjort, og det bekræftes, eller endog stærkt mistanke, at en patient lider af kødet spise sygdom, er det af største vigtighed, at der tages øjeblikkelige skridt. Kødet spise sygdommen kan være dødelig, og ofte er, hvis øjeblikkelig behandling ikke foretages. Det første skridt i en sådan behandling er kirurgisk debridement af det inficerede væv. Intravenøs antibiotika bør også indgives, så snart mistanken er vakt, at kød spiser bakterier kan være til stede.


        

Udgiv min kommentar