Fantacine.com

Laser Terapeut Uddannelse

Ifølge Dynamic Kiropraktik, laser behandling med lavt niveau laser teknikker har været anvendt i Asien og Østeuropa siden midten af ​​det 20. århundrede. Laser terapeuter er ofte kræves for at få statsligt niveau certificering eller licensure at betjene.

Uddannelse

Laser terapeuter kan få uddannelse gennem faglige kurser udbudt af tekniske skoler. Udøvere er uddannet gennem en kombination af klasseundervisning tutorials og praktisk erfaring med emner, herunder laser udstyr, laser sikkerhed, fysik, kollagen foryngelse og tatovering fjernelse.

Certificering

For at blive certificeret som en laser terapeut, kan kandidater forfølge certificering gennem grupper som det nationale råd for Laser Excellence (NCLE). Potentielle terapeuter skal konkurrere en akkrediteret træningsprogram og opfylde de praktiske krav til erfaring. To-årige kurser udbydes af tekniske skoler, kan to-årig associerede grader eller fire år grader i et emne som vakuum teknologi og optik også udfyldes for at træne som en laser tekniker.

Anvendelser

Laser terapier kan anvendes til smertelindring og kosmetiske formål. På grund af de medicinske anvendelser af laser terapi, nogle uddannelsesprogrammer begrænser deres indtag af nye studerende til licenserede sygeplejersker og kosmetologer. Dedikerede kurser i laser terapeut applikationer koster fra mindre end $ 1.000 til omkring $ 9000, afhængigt af typen af ​​kurset afsluttet.


        

Udgiv min kommentar