Fantacine.com

Effektiviteten af ​​TENS i Pain Suppression

Smerte studeres konstant af forskere, men for kroniske smerter syge, kan en kur ikke komme hurtigt nok. Ofre for gigt, fibromyalgi, TMJ, kræft og ulykker alle lider smerte. Selv om der er receptpligtig og nonprescription medicin, der kan tilbyde lindring, kan det ikke være den måde, du vælger at håndtere smerte. Non-invasiv, stoffri behandling er til rådighed, og er en god mulighed for mange mennesker, der lider med smerte. Elektroterapi er en af ​​disse muligheder, der kan være lige billetten til at forbedre et liv i og omkring smerte.

Smertebehandling med en TENS Unit

TENS (transkutan elektro-nervestimulation) beskriver en lille enhed, på størrelse med en transistor radio, der kontrollerer flere nervestimulatorer, der hver er fastgjort til huden via en klæbrig plaster. En elektrisk strøm sættes derefter gennem disse plastre, som driver den nuværende under huden til muskler, led eller sener, der forårsager smerte. Denne strøm krypterer beskeden, der går til hjernen fra nerve; den normalt ville sende et budskab om, at et bestemt område oplever smerter og du ville opfatte smerte. Men TENS nuværende krypterer beskeden og alle de hjerner modtager, er en behagelig, mild fornemmelse, der ikke er en smerte signal. Den elektroterapi signalerer også hjernen til at frigive endorfiner, som naturligt lindrer smerter.

Erhvervelse af en TENS Unit

Du bør tale med din behandleren at se, om en TENS enhed kunne hjælpe din specifikke smerter. Hvis det er tilfældet, vil din udbyder nødt til at skrive en recept for dig at få en. Din udbyder vil instruere dig om, hvordan man bruger det ordentligt. Du bør aldrig bruge en TENS enhed, hvis du er gravid, har en pacemaker, højt blodtryk, diabetes eller har metalplader eller ben i din krop.

Nogle forsikringsselskaber vil dække udgifterne til en TENS enhed, hvis din udbyder foreskriver en. Omkostningerne ved en TENS enhed spænder fra $ 200-800, afhængig af funktioner.

Hvordan en TENS Unit Works

Ifølge Medcare service, ved anvendelse af en TENS enhed er som at tage et elektronisk aspirin. De elektroniske bølger signalere frigivelse af endorfiner i hjernen, som er stærke og naturlige smertestillende. De elektroniske bølger også lukke ned eller undertrykke smerte signaler til hjernen. Disse to naturlige forsvar af kroppen, stimuleret af TENS enhed, kan have en enorm indflydelse på smerte. Et andet interessant faktum er, at frigivelsen af ​​endorfiner lindrer også smerte i andre dele af kroppen; for eksempel, hvis du brugte en TENS enhed for muskelsmerter af en skulderskade, og du har også en hovedpine, vil brug af TENS enhed frigive endorfiner, der afhjælper smerten ved begge, selvom du kun bruger det til en. Effektiviteten af ​​at anvende en TENS enhed holder i mange timer efter behandling, og i mange tilfælde er virkningen ses selv efter en eller to behandlinger.

Der har været adskillige undersøgelser af smertelindrende virkninger af anvendelse af en TENS enhed, men de er ikke fyldestgørende af forskellige årsager. En konklusion, som mange undersøgelser, er, at alle, der oplever kroniske smerter kan være klogt at leje en TENS enhed, og se om det virker. Det er vigtigt at bemærke, at TENS enheder ikke skal anvendes til akut smerte, medmindre under en læges ordre.

Den eneste bemærket bivirkning er irritation af huden under de klæbrige puder, der holder elektroderne til huden.


        

Udgiv min kommentar