Fantacine.com

Jojoba Olie til hårvækst

Den ørkenplante jojoba, eller Simmondsia chinensis, frembringer en flydende voks almindeligt kendt som jojobaolie. Dets sammensætning svarer til sebum, kroppens naturligt producerede fugtighedscreme og hårbalsam. Denne olie kan købes i helsekost butikker, og indgår i mange fugtgivende og hårplejeprodukter, samt nogle aktuelle hårvækst behandlinger. Jojobaolie giver forbedringer til hårtab forårsaget af hudsygdomme.

Fungere

Jojoba er en traditionel behandling i mange kulturer til lindring hudproblemer og fremme hårvækst. Det er effektivt til at reducere skæl og for fugtgivende meget tør hud.

Hår Sealant

Selv om mange hjemmesider anfører, at jojobaolie trænger ind i hårstrået for at gøre det tykkere, er denne type olie faktisk ikke trænge hår. Men det forsegler fugt, og dermed kan gøre hvert hår stærkere og tykkere, og forhindre brud.

Genetik

Bill Seemiller af hårtab Learning Center bekræfter, at jojobaolie ikke kan behandle genetiske hårtab, som er ansvarlig for næsten alle hårtab problemer.

Sebum Build-Up

En primær fordel fra jojoba er dens evne til at smuldre crusted sebum ophobning på hovedbunden, som kan forårsage hår knækker og follikelstimulerende blokering og til gengæld hårtab.

Ikke-genetiske faktorer

Seemiller forklarer, at jojobaolie kan være gavnligt for mennesker, der mister håret på grund af ikke-genetiske faktorer såsom hovedbunden dermatitis, eksem, psoriasis, svær skæl eller sebum oprustning.


        

Udgiv min kommentar