Fantacine.com

Rogaine Alternativer

Rogaine Alternativer


Når det kommer til at kæmpe skaldethed, Rogaine er en af ​​de første midler, der typisk kommer til at tænke. Men der er alternativer til Rogaine - mange, faktisk. Fra andre over-the-counter medicin til naturlægemidler til simple adfærdsændringer, der er andre måder at bekæmpe hårtab uden for Rogaine.

Andre medikamenter

Adskillige ganske effektive over-the-counter medicin findes designet specielt til at standse hårtab - og endda anspore genvækst, i mange tilfælde. Selvom Rogaine er den mest kendte, en anden medicin er Propecia. Generisk minoxidil (ingrediensen i Rogaine) kan også købes på ethvert apotek. Minoxidil har vist sig siden 1970'erne for at forhindre eller i det mindste langsom yderligere hårtab, og påføres typisk på hovedbunden to gange om dagen. Propecia, på den anden side, er en pille, tages en gang dagligt.

Wheat Germ Oil

Hvedekim olie er en meget rig, uraffineret olie. Den er fyldt med vitaminer D, A og E, og er rig på protein. Denne unikke olie ekstraheres fra hvedekim plante (Triticum vulgare). Når udvundet, det varer omkring otte måneder. Hold hvedekimolie på et køligt sted, så høje temperaturer har tendens til at forringe dens kvalitet. Et par dråber af hvedekimolie typisk masseres ind i hovedbunden, enten hele eller i pletter, hvor tegn på hårtab er mest markante.

Andre naturlægemidler

Bortset fra hvedekimolie, et utal af naturlægemidler eksisterer for at bekæmpe hårtab. Disse omfatter gnidning af peberfrugt tværs af hovedbunden, som siges at trække næringsstoffer til hovedbunden området og fremme ny hårvækst. Aloe vera, gnides generøst ind i hår og hovedbund, siges også at være gavnlig. Flere kopper grøn te drukket på daglig basis kan også hjælpe, og herbalists sværger, at brændenældefibre rødder er fantastisk til at fremme hår fornyet vækst.

vanemæssige Ændringer

Flere enkle adfærdsmæssige ændringer kan gøre en stor forskel, når det kommer til en hårtab problem. Undgå at vaske dit hår med virkelig varmt vand, og prøv ikke at shampoo dit hår mere end to eller tre gange om ugen. Lav en vane at massere din hovedbund, energisk, i ca 15 minutter efter hver bad eller bruser; dette trækker blod til hovedbunden området og kan styrke de enkelte hårsækkene på dit hoved.


        

Udgiv min kommentar