Fantacine.com

Cymbalta & neuropatiske smerter

Cymbalta & neuropatiske smerter


Cymbalta, et varemærke version af medicin duloxetin, har en amerikanske Food and Drug Administration-godkendte indikation til styring diabetisk perifer neuropatisk smerte. Patienterne har brug for at tage medicin hver dag for at modtage mest gavn af det. Når du tager Cymbalta, kan patienter opleve bivirkninger som kvalme. Patienterne kan også have negative humørsvingninger.

Hvad er neuropatiske smerter

Læger bruger udtrykket "neuropatisk smerte" til at beskrive enhver form for smerte, at patienter oplevelse, fordi deres nerver er blevet beskadiget. Patienter, der oplever neuropatisk smerte på grund af diabetisk nerveskader kan føle alvorligt ubehag og skarpe brændende og prikkende. Diabetiske perifere neuropatiske smerter opstår oftest i hænder og fødder. Styring diabetes kan langsom beskadigelse af nerver og mindske opblussen af ​​neuropatisk smerte, men beskadigede nerver kan ikke repareres.

Dosering af Cymbalta

De ordinationsoplysningerne for Cymbalta anbefaler at tage en enkelt 60 mg kapsel hver dag til at behandle diabetisk perifer neuropatisk smerte. Patienter, hvis nyrer har blevet beskadiget af deres diabetes kan have til at tage en lavere dosis. På samme tid, kan patienter med raske nyrer og svære neuropatiske smerter nyde godt af en daglig dosis på over 60 mg.

Almindelige bivirkninger

Kliniske forsøgsdata sammenfattet i Cymbalta er ordinationer indikerer, at kvalme, svimmelhed, somnolens og træthed var de mest hyppigst rapporterede bivirkninger fra at tage medicin til behandling af diabetisk perifer neuropatisk smerte. Patienter, der tager Cymbalta til behandling af andre sundhedsproblemer rapporteret oplever også mundtørhed, forstoppelse, nedsat appetit og overdreven sveden.

Advarsler

Cymbalta er ordinationer bærer en boxed, fed advarsel om øget depression og selvmordstanker blandt patienter, der tager medicinen. Patienter yngre end 24 år synes at have den højeste risiko for disse negative humørsvingninger. Andre alvorlige problemer patienter og deres læger har brug for at holde øje med, mens en patient tager Cymbalta omfatter leverskader, besvimelse forårsaget af et pludseligt fald i blodtrykket, når patienten står op, næseblod og andre forekomster af ukontrolleret blødning og en potentielt livstruende tilstand, der kaldes serotoninsyndrom. Patienter, der oplever serotoninsyndrom har for meget af stemningen-ændre kemikalie i deres blodstrøm. Dette fører til agitation, hallucinationer, meget høj kropstemperatur, racing hjertebanken, muskelstivhed, manglende koordinering, og i ekstreme tilfælde, koma.

Hvem kan ikke tage Cymbalta

Mennesker med ukontrolleret snævervinklet glaukom kan ikke tage Cymbalta. Kan heller ikke mennesker, der i øjeblikket tager medicin, der er klassificeret som monoaminooxidasehæmmere eller MAO. Bruges til behandling af depression og angst, at MAO-hæmmer klasse af lægemidler omfatter isocarboxazid (f.eks Marplan fra Validus), phenylzine (f.eks Nardil fra Pfizer) og tranylcypromin (f.eks Parnate fra GlaxoSmithKline). Inden du begynder at tage Cymbalta, patienter skal stoppe med at tage deres MAOI i mindst to uger.


        

Udgiv min kommentar