Fantacine.com

Sådan bruges en Hot Toddy til at lindre en kold

Sådan bruges en Hot Toddy til at lindre en kold


En Hot Toddy er en velsmagende alternativ til medicin, når de anvendes til at lindre symptomerne på en forkølelse. Mange mennesker sværger ved den helbredende egenskaber af ingredienserne til en Hot Toddy, og varmen lindrer ondt i halsen. For ikke at nævne, en Hot Toddy er en særlig behandler på en kold aften. Her er hvordan du kan bruge en Hot Toddy at lindre symptomerne på en forkølelse.

Instruktioner

1 Lav en kop varm te, og tilføje yderligere ingredienser til din Hot Toddy. Rør godt rundt. Alkoholen kan springes i din Hot Toddy, men det virkelig hjælpe lindre ondt i halsen og hæve kropstemperaturen, så din krop naturligt kan bekæmpe off en forkølelse eller influenza. Du kan tilføje krydderier til at smage, men et strejf af hver vil være tilstrækkeligt for en velsmagende Hot Toddy.

2 Tag din Hot Toddy med dig til sofaen eller din seng. Dette er den vigtigste del! Bundle op virkelig godt, du ønsker at få en god og varm, så du kan svede de giftstoffer din krop producerer mens kampene off en infektion, og hjælpe din krop bruge din feber til at bekæmpe den forkølelse eller influenza. Hvis din feber er grænser op til for høj, eller du er virkelig ubehageligt med det, gå videre og tage en feber reducer på dette tidspunkt.

3 Sip din Hot Toddy så hurtigt som du kan. Varmen af ​​Hot Toddy, plus honning og andre ingredienser i en varm toddy vil hjælpe lindre din hals og ømme muskler, der er fælles med en forkølelse. Hold bundtet op, så længe du kan holde det ud. Det er fantastisk at gøre det bare ved sengetid (eller naptime!), Så din krop kan helbrede som du hvile. Jeg finder det ofte er nemmere at falde i søvn på denne måde, da det er almindeligt at have problemer med at sove med en forkølelse eller influenza.

TIPS

  • Mit alkohol valg for denne opskrift er amerikansk Honning, lavet af Wild Turkey. Andre gode erstatninger er krydret rom og whisky.
  • Få op og flytte rundt nu og da, når syge, det hjælper blodet cirkulere og hjælper din krop slippe toksiner.
  • Kør ikke efter at have drukket alkohol.
  • Hvis din forkølelse eller influenza ikke forbedres inden for en uge, søge lægehjælp.

        

Udgiv min kommentar