Fantacine.com

Homøopatiske Detox Kit Ingredienser

Et homøopatisk kit til afgiftning bruges til at fjerne giftstoffer, stimulere udrensning og styrke immunforsvaret. Udrensning kroppen af ​​uønskede giftstoffer, hvad enten fra miljøet, stofmisbrug, en dårlig kost eller allergener, hjælper folk føler sig sundere og giver dem mere energi. Arbejder på et energiniveau, er homøopatiske detox kits anses af mange for at være omfattende og effektivt. De fleste homøopatiske detox kits består af tre produkter.

Lymphomyosot orale dråber

Lymphomyosot, som navnet antyder, bruges til at støtte lymfesystemet. De følgende ingredienser omfatter denne homøopatisk blanding: stinkende storkenæb, Ferrum IOD, Juglans regia, Scrophularia nodosa, Natrum svovl, Calcarea blødt, Thyroidinum, sarsaparilla, skavgræs, Mark-Forglemmigej, Nasturtium Aquaticum, Teucrium scorodonia, tykbladet ærenpris, Fumaria officinalis, Gentiana lutea , Pinus sylvestris og Aranea Diadema.

Nux vomica-Homaccord orale dråber

Nux vomica-Homaccord anvendes til at stimulere tarmkanalen, leveren og maven. Denne blanding er lavet af Nux vomica, Lycopodium og Bryonia.

Berberis-Homaccord orale dråber

Berberis-Homaccord er specielt blandet for at stimulere nyrerne og galdeblæren. Den indeholder Colocynthis, Berberis vulgaris og Veratrum album.

advarsel

Homøopati kan være en god måde at rense nyrerne og leveren. Det gør dog ikke fat kolon udrensning eller befri kroppen af ​​parasitter. Begge disse er most i enhver grundig afgiftning procedure.

Disclaimer

Disse oplysninger er ikke blevet evalueret eller godkendt af FDA. Det er beregnet til uddannelse kun vejledende, og på ingen måde er beregnet til at helbrede, behandle eller kurere nogen sygdom eller helbredstilstand. Kontakt en betroet sundhedsplejerske inden du forsøger nogen form for selvstændig sundhedspleje.


        

Udgiv min kommentar