Fantacine.com

Vinca Major Urter

Vinca Major Urter


Selvom kastede ved fremkomsten af ​​moderne medicin, er urter gør deres vej tilbage i mainstream medicin som en alternativ metode til at fremme sundhed og velvære. Fortalere siger urter hjælpe kroppen i at tilskynde optimal sundhed ved at reparere og styrke forskellige systemer og organer. Vinca større er en urt, der længe har været anerkendt af herbalists som et middel for en række lidelser. Dens effektivitet, men (som med de fleste urter) er usikkert på grund af utilstrækkeligt dokumenterede data. Kun få urter er godkendt af Food and Drug Administration, og dem, der er blevet anerkendt som kosttilskud - ikke som et levnedsmiddel eller lægemiddel.

Sædvanligvis kaldet Periwinkle

Almindeligt kendt som Periwinkle, vinca større indeholder en række alkaloider, nemlig vincamin --which fungerer hovedsageligt som en vasodilatator, en blod tyndere og en hukommelse forstærker. Primært, det direkte påvirker det centrale nervesystem og fortalere siger, er gavnligt i behandling et medley af hverdagens lidelser.

astringerende egenskaber

Med stærke astringerende egenskaber, kan vinca større anvendes som et mundskyllemiddel at lindre smerter forbundet med fordærve sår - og andre betændelser i munden. Herbalists sige den kan også anvendes til at behandle en række menstruationsforstyrrelser, såsom svær blødning, og det kan nedsætte hyppigheden af ​​næseblod samt. Eksternt kan denne urt bruges til at afbøde problemerne med acne, eksem, psoriasis og andre hudlidelser.

Øge blodgennemstrømningen

Vinca store har sedative egenskaber og dermed hjælper med beroligende mange af de symptomer forbundet med tinnitus, hovedpine, træthed, depression, angst og hukommelsestab med dens evne til at øge blodgennemstrømningen og ilt i hele kroppen, men især i de cerebrale vener. Med disse funktioner, er der mistanke om Vinca større potentielt kunne spille en rolle i at forbedre hukommelsen på nogle patienter, der lider af Alzheimers sygdom. Vinca større modtager to stjerner (ud af tre) til behandling af Alzheimers, og en stjerne for forskellige andre lidelser ved Peace Sundhed - hvilket betyder, at uanset dens traditionelle støtte, er der ingen videnskabelige undersøgelser endnu indgået til at bakke sine medicinske krav.

Potentielt Giftige

Der er flere varianter af vinca, og én plantearter kan let forveksles med en anden. Nogle sorter er anses for uegnet til konsum. Brug vinca større uden ordentlig viden eller instruktion er uklog. Altid konsultere en læge eller sygeplejerske, før du bruger nogen urter - især hvis du er gravid eller ammende, har en tidligere helbredstilstand, eller en generel bekymring.


        

Udgiv min kommentar