Fantacine.com

Ionic Liquid Zink Bruger

Ifølge Linus Pauling Institute ved Oregon State University, blev humane zink mangler først anerkendt i 1961 i Mellemøsten efter opdagelsen af ​​en tilstand kendt som "teenager ernæringsmæssig dværgvækst." Zink mangler er særligt udbredt i tredjeverdenslande, hvor underernæring er fælles. Zink er et essentielt mineral, at mennesker skal forbruge for at overleve. Zink kan ikke foretages af det menneskelige legeme; det skal spises gennem fødevarer eller suppleres gennem former såsom mineralske tabletter eller flydende ionisk zink.

immunitet Booster

I årevis har zink blevet placeret på en piedestal og rost som en "kurere alle" mineral, der heroisk bekæmper en almindelig forkølelse eller influenza. Mange virksomheder har kørt med denne teori til at markedsføre over-the-counter forkølelse og influenza sammenblandede indeholder flydende ioniske zink og hals sugetabletter. Som anført af Alkaline Water System, en producent af vand ioniserende produkter, kan flydende ioniske zink reducere intensiteten og varigheden af ​​en almindelig forkølelse og influenza. Ifølge Medic8 Ltd., et medicinsk information websted for sundhedspersonale, yderligere forskning er nødvendig for at fastlægge de medicinske fordele af zink og almindelig forkølelse. Selv om det er rigtigt, at zink har visse bakterier kæmper egenskaber, der bistår immunsystemet, i hvilket omfang ioniske zink påvirkninger forkølelse er stadig op til debat i det medicinske samfund.

Sårheling

Ifølge virksomheden, alkalisk vand System, kan flydende ionisk zink anvendes til at helbrede acne og eksem, to kroniske bakterielle tilstande i huden. Alkaline Water System forklarer endvidere, at zink er involveret i processen med testosteron regulering, som er med til at forebygge acne samt bidrage til at mindske betændelse, som letter helingen af ​​eksem.

Kronisk træthedssyndrom

Fortalere for ionisk zink på vandselskabet, Alkaline Water System, hævder, at flydende ioniske zink kan bruges til at øge energi-niveauer i patienter, der har den medicinske tilstand kendt som kronisk træthedssyndrom (CFS). I en offentlig online erklæring, Alkaline Water System rapporterer også, "læger foreslår ikke andre medikamenter for at kurere sygdommen bortset fra fiskeolie og zink." Men ifølge en zink faktaark skabt af personalet på ProHealth.com, årsagen til CFS er endnu ikke blevet opdaget og zink er ikke opført som en behandling middel til forbedring af kronisk træthedssyndrom.


        

Udgiv min kommentar