Fantacine.com

Hvordan virker en Allergolog Hjælp med acne?

Acne

Acne opstår, når hudens porer bliver tilstoppede og bakterier former nedenunder. Denne betingelse er kendt for at blive vist på ansigt, hals og ryg i en række forskellige former. Nogle af de mere almindelige typer er hudorme, whiteheads, pustler og cyster. Selvom acne er kendt for at påvirke teenagere, kan det ofte fortsætte ind i voksenalderen. Hvis alvorlig, er det ikke kun pinligt, men kan forårsage permanent ardannelse. Der er forskellige grunde til, at du kan få acne; en af ​​dem er en reaktion fra en fødevareallergi. Fordi allergi tendens til at forårsage inflammation, der er en sammenhæng mellem visse fødevareallergi og akne.

Allergi Test

For at afgøre, om ikke din acne er relateret til en fødevareallergi, er det vigtigt at besøge en allergolog. En allergolog kan udføre en hud-priktest, som kan give dig en umiddelbar indikation af, hvad fødevarer, du kan være allergiske for, samt sværhedsgraden af ​​allergi. Denne type test dækker ikke alle typer af fødevarer, så kan indgives alternative test. ELISA (enzyme-linked immunosorbent assay) test er en blodprøve, der kan kontrollere i over 90 potentielle fødevarer. Desværre må du har spist de fødevarer, du er ved at blive testet i et par uger før at blive testet for nøjagtige resultater.

Behandling

Nogle af de mest almindelige fødevareallergier, der er relateret til acne er mejeri, lectin og gluten. Afhængig af din allergi, unddragelse er den bedste metode til behandling for at rydde op i din hud. Nogle af de mere almindelige fødevarer for at undgå med en allergi mejeri er mælk, ost og smør. Hvis du er allergisk over for lectin, bør end undgås stivelse, tomater, bælgfrugter og peberfrugter. Gluten findes i mange korn, husholdningsmaskiner og forarbejdede fødevarer, og kan være svært at undgå, da de fleste emballagen ikke klart mærke, om gluten er til stede. Det er derfor altid bedst at købe varer, der er mærket glutenfri. Vær sikker på at tale med din allergolog om en ordentlig kost og vælge de fødevarer, der er rigtige for dig.


        

Udgiv min kommentar