Fantacine.com

Brachialis nerveskader Symptomer

Eksperter på National Library of Medicine (NLM) forklare, at plexus brachialis er en gruppe af nerver placeret i den nederste del af halsen, som så deler op i nerverne i hver arm (se Resources). Når du opretholde en skade, udvikle svulster i nakken eller skuldre, eller er blevet overeksponeret for farlige kemikalier, du er i risiko for at udvikle plexopathia brachialis, eller beskadigelse af brachialis nerver. Symptomer på plexopathia brachialis, også kaldet Parsoner Turner syndrom, varierer alt efter den nøjagtige placering af nerveskader.

Befolkning påvirket

Brachialis nerveskader er mere almindeligt ses hos yngre mænd, i modsætning til kvinder.

Fordeling af symptomer

Nogle mennesker oplever symptomer på den ene side af kroppen, mens andre har smerter i begge arme. Fordelingen af ​​symptomer afhænger i høj grad af, hvor nerven er beskadiget.

Smerte

Smerte, der spænder fra en smerte, der udstråler fra skulderen ned til fingrene eller en brændende fornemmelse, er i overensstemmelse med brachialis nerve dysfunktion.

Følelsesløshed

Følelsesløshed og sommetider prikkende fornemmelser er almindelige symptomer på plexopathia brachialis. Det følelsesløshed kan forekomme i fingrene, arm eller skulder.

Begrænset funktion

Din skulder, arm eller hånd kan føle svag, hvis du har brachialis nerveskader. Du kan føle du har begrænset mobilitet og funktion i det berørte område.


        

Udgiv min kommentar