Fantacine.com

Magnesium & Menières sygdom

Magnesium & Menières sygdom


Meniere sygdom er en kronisk, fremadskridende problem i det indre øre, der forårsager tab af balance, svimmelhed, tinnitus (ringen for ørerne) og høretab. Det er forårsaget af ophobning af væske i det indre øre. Ifølge dizziness-and-balance.com, er der ingen kur mod Menières sygdom i maj 2010. Alternative behandlere hævder, at øget magnesium indtag kan hjælpe med at lindre symptomerne, men der er ingen videnskabelig støtte til denne påstand fra 2010.

Menières sygdom

Menières sygdom består af akutte anfald af svimmelhed, hvor den Lidende føles ekstremt svimmel og kan vælte. Kvalme og opkastning er også almindelige under angreb. Lider ofte oplever ringen for ørerne eller tab af hørelse under et angreb. Angreb forekommer sporadisk, undertiden tilbagevendende efter måneder eller års godt helbred.

Angreb er forårsaget af svingende tryk i det indre øre. Ifølge dizziness-and-balance.com, kan angreb følge af udvanding af membraner i det indre øre eller fra immunsystemet problemer.

Magnesium og Tinnitus

Ifølge Michael Seidman, en læge med speciale i tinnitus, magnesium er nyttig for beskyttelsen af ​​øret mod tinnitus. Han siger magnesium beskytter også Menières syge fra progressiv høretab over tid som følge af sygdommen. mennesker, der tager magnesium for tinnitus, kan dog lide mere vertigo som et resultat af at tage magnesium. Videnskabelige undersøgelser understøtter Seidman påstande mangler.

Magnesium Niveauer og Menières sygdom

Ifølge den centrale nervesystem Restoration Institute, kan Menières sygdom være forårsaget af lav magnesium niveau og høje niveauer af calcium, så symptomerne kan korrigeres ved at tage magnesium. Ifølge instituttet, magnesium er en naturlig calciumantagonist.

Typer af Magnesium

Lave doser af magnesium ordineres sædvanligvis oralt. Det centrale nervesystem Restoration Institute anbefaler at tage magnesium citrat, mens Dr. Seidman ikke angiver den type magnesium skal træffes.

Andre behandlinger for Menières sygdom

Ifølge Mayo Clinic, mange traditionelle læger ordinere anti-kvalme medicin til brug under et angreb. Mellem angreb, kan syge tage et diuretikum at reducere væskeophobning i kroppen. Ifølge dizziness-and-balance.com, kan nogle mennesker tager immunsuppressive lægemidler til at rette immunsystemet problemer, der fører til Menières sygdom, men det er sjældent.


        

Udgiv min kommentar